Muuta asentoasi – Muuta asennettasi

Lukemalla tämän tekstin ja harjoittamalla annettua tehtävää olet lähempänä Unelmaa Itsestäsi. Harjoittelemalla tehtävää säännöllisesti huomaat kuinka oma olemuksesi muutttuu elinvoimaisemmaksi ja näin myös maailma ympärilläsi saa enemmän värejä.

Mikä on sinun tapasi ilmaista itseäsi juuri nyt? Mikä on asento jossa yleisesti vietät aikaasi? Minkälaisia sanoja käytät ja miten käytät ääntäsi?

Jokaisella tunteellamme on fyysinen asento kehossamme. Kysy itseltäsi nyt, mitä sinä tunnet ja tarkista minkälainen asento sinulla on kehossasi.

Kun tunnemme olomme vapaaksi sekä luovaksi se näkyy kehomme liikkeessä, kuulu puheessamme sekä äänen käytössämme ja mm. koemme sen siinä miten annamme ajatusten kulkea lävitsemme takertumatta tunteeeseemme. Vastaavasi kokiessamme olomme alakuloiseksi ilmaisemme itseämme tuosta tilasta käsin.

Saamme elämässä sitä mitä olemme – mikä on asenteemme. Unelma elämää luodessa on tärkeä virittää itsensä sellaiselle taajuudelle joka vastaa omassa sydämessä hyvältä tuntuvia toiveita. Yksinkertainen tapa muuttaa omaa tämän hetkistä tilaa on näyttelijän tavoin heittäytyä hetkeen ja vaihtaa asentoa. Voit kokeilla tätä välittömäsi ottamalla juuri nyt asennon joka kuvastaa sellaista huipputilaa jonka tunnistat omassa olemuksessasi olotilaksi, jossa toivot viettäväsi elämää.

Juuri nyt lukiessasi tätä tekstiä tartu tehtävään:

Seiso ylös, tunne jalat maassa, suorista selkäsi, anna hartioiden sekä leukasi rentoutua, hymyile ja hengitä niin kuin hengittäisit huippuolotilassasi. Katso ympäristöä ympärilläsi sellaisella katseella joka loistaa silmistäsi sinun huipputilassassi. Tästä olotilasta käsin lempeän varmalla äänensävyllä on haastava kertoa, että ”emme pysty” tai ”emme ole tarpeaksi hyviä”. Tämän asennon luomasta olotilasta käsin sinulla on varmuutta olla SINÄ.

Vie tämä tehtävä arkeesi tänään, ilmaise parasta itseäsi ja treenaa asentoasi. Tehtävä tehtynä tulee välittömästi muuttamaan asennettasi. Muista, että hymy jonka jaat maailmalle palaa luoksesi!

Mitkä tilanteet elämässäsi ovat sellaisia joissa koet haasteen tuntua? Mikäli esimerkiksi sosiaaliset tilanteet, yksin olo tai esimerkiksi kaupassa käyminen tuottavat haasteita, kokeile tätä tehtävää. Tunnista tunteesi sekä asento jonka olet omaksunut näihin tilanteisiin. Muuta asentoa ja koe tilanne uudesta asennosta käsin. Mitä enemmän toistat tehtävää sitä luonnollisemmaksi uusi valitsemasi asento tulee ja sitä luonnollisemmaksi tunnet uudet tuntemukset kyseisissä tilanteissa. Voit myös käyttää musiikia apunasi virittämään sinut sellaiseen asentoon joka tuntuu inspiroivalta. Sheikkaa – heiluta itsellesi musiikin tahdissa uusi asento – elämä saa olla kevyttä!

Sinä olet tullut viettämään hyvän elämän. Muistutetaan itseämme päivittäin siitä tilasta itsessämme jossa tahdomme elämää viettää sekä itsemme kautta uutta elämää luoda.

Elämä on lopulta yksinkertaista. Vapauta kehosi liikkeeseen sekä uusiin asentoihin ja tulet tuntemaan uusia tuntemuksia sekä rakentamaan uusia ajatuksia. Antamalla mielellemme enemmän lomaa sekä hiettäytymällä kyseenalaistamatta hyvältä tuntuvaan toimintaan paljastamme elämän elävää ihmettä itsessämme.

Kaunista päivää sinulle,

Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *