Mitä valmentajana haluaisin opettaa sinulle

valmetaja sini-maria

Olen kysynyt itseltäni uudestaan ja uudestaan: mitä minä haluan valmentajana opettaa sinulle? Ja uudestaan ja uudestaan tulen vastaukseen, että en yhtään mitään!

En siis yhtään mitään. Mitä ihmettä?

En usko ollenkaan opettajan ja oppilaan roolin toimivuuteen tai siihen, että näistä rooleista kumpikaan meistä saisi juuri mitään. Henkilökohtaisesti uskon enemmän siihen, että yhdessä muistamalla ja kokemalla totuuden, voimme aktivoida itsessämme paljon paremmin oppeja toteen. Jos yksinkertaisesti jaamme yhdessä ajatuksia siitä, mikä sinulle ja minulle on totta, niin muistamme paljon paremmin, mikä meille on totta ja mikä tukee meidän hyvinvointia. Uskon täysin sinuun, uskon, että sinä itse tiedät parhaiten mikä sinulle on totuus ja mitkä rutiinit arjessa tukevat sinun kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Opitaan yhdessä mikä on parasta

Minä en siis halua opettaa sinulle mitään, mutta olen sydämessäni intoa ja rakkautta täynnä siitä ajatuksesta, että voimme yhdessä muistaa mikä on meille parasta.

Näen, että sinussa on jo kaikki tieto, rakkaus ja ymmärrys itseäsi kohtaan ja jos minä voin muistuttaa sinua siitä, niin olen erittäin kiitollinen tästä meidän yhteisestä kokemuksesta.

Olen matkustanut maailmaa ympäri, opiskellut kokonaisvaltaista hyvinvointia jokaisessa maassa, jonka kamaralle olen astunut. Tietoisuuteni ja mieleni rakenteet ovat monesta kokemuksesta laajentuneet tässä elämässä. Kaikista voimakkaimpia oppeja olen oppinut, eli muistanut, ihan yksinkertaisesti avoimissa keskusteluissa ja jaetuista hetkistä ihmisten kanssa.

Henkilökohtaisissa valmennuksissa ja verkkovalmennuksissa tottakai käymme selkeästi aina yhdessä läpi sinun arkeasi ja miten voimme sinne juurruttaa vieläkin lisää hyvää oloa. Edelleen kuitenkin haluan painottaa, että sinä itse kyllä tiedät mikä sinulle on parhaaksi, mutta yhdessä me vain muistamme ja oivallamme sen helpommin – myös yhdessä kaikki oppiminen ja tekeminen on niin paljon hauskempaa! Samoin retriiteillä jaan sinulle kokemuksiani, ajatuksiani ja sinä voit tunnustella onko nämä minun kokemat totuudet sinulle totta ja auttaisivatko ne sinua hymyilemään ja viettämään vielä täydempää elämää.

 

Omia päivittäisiä/viikoittaisia rutiineja, joihin haluaisin sinua tutustuttaa retriiteillä ja valmennuksissa:

  • Läsnäoloharjoitukset: miten saat iloa tavallisiin arjen hetkiin – tehdään niin sanotusti arjesta juhlaa!
  • Hengitysharjoitukset ja meditaatio: hermoston, mielen rentoutumista ja kirkastusta. Luvassa on helppoja arkeen tuotavia tekniikoita, meditointi ei välttämättä tarkoita tuntikausia lootusasennossa istumista, se voi jopa tapahtua laulamalla!
  • Ravinteikas ruoka, nautintoa ja energiaa puhtaasta ravinnosta: Tämä voi tarkoittaa vaikka raakasuklaata aamuun ja hymysuin kohti seuraavaa ateriaa!
  • Intuitiivinen liikunta: On todella aika jättää taakse koulusta päälle jäänyt pakkoliikunta! 😀 Voimme alkaa nauttia omasta kehosta ja sen tuomasta energiasta.
  • Unelmat toteen! Miten sisällyttää arkeen pieniä rutiineja, jotka avaavat tien mahdottomasta täyteen luovuuteen toteuttaa kaikki Unelmat toteen. Kaikki todellakin on mahdollista!
  • Olen mielettömän kiitollinen, että luit kirjoitukseni ja vielä kiitollisempi siitä, että nostat meidän kaikkien hyvinvointia tällä pallolla omilla valinnoillasi. Jokainen kerta, kun sinä hymyilet tai vaikka ravitset itseäsi hyvin, muistutat kaikkia ympärillä olevaa myös hymyilemään ja nauttimaan elämästä terveenä ja iloisena!

 

Nähdään tämän kuun lopulla Suomessa!

Tulethan sanomaan moikka tai jakamaan vaikka ison halauksen, jos näet minua Helsingin tai Tampereen kaduilla <3

Olet myös enemmän kuin tervetullut syksyn retriiteille kokemaan, muistamaan ja eritoten nauttimaan! Varaa paikkasi nyt early bird hintaan!

Unelma Itsestä -retriitti 7.-9.9. Suomessa (2 yötä) (Huom: Tarjous päättyy 15.7. ja ilmoittautuminen päättyy 31.7.)

Unelmanaisten retriitti Balilla 16.-25.10.2018 (9 yötä)

Jos taas haluat kokea kvanttihypyn hyvinvoinnissa henkilökohtaisen valmennuksen kautta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä!

Otan henkilökohtaiseen valmennukseen vain muutaman asiakkaan, sillä haluan kunnioittaa omaa aikaani ja tarjota parasta läsnäoloa henkilökohtaisille valmennettaville. (Live-valmennuksissa mahdollisuus myös kehollisiin hoitoihin biodynaamisen kraniosakraaliterapian kautta.)

 

Kaikki ajatukset, kysymykset ja yhteydenotot retriiteistä tai henkilökohtaisista valmennuksista suoraan minun sähköpostiini: sinimarialimnell@gmail.com tai whatsapp +358400984384

 

Rakkaudella, Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *