Mitä on kokonaisvaltainen hyvinvointi?

kokonaisvaltainen-hyvinvointi-meditaati-laituri-nainen
Kokonaisvaltainen hyvinvointi Unelma Itsestä-tiimin silmin

Oletko itse miettinyt, voitko juuri nyt niin hyvin, kuin haluaisit? Ravitsetko kehoasi ja mieltäsi tekemällä hyvinvointiasi tukevia valintoja, liikutko riittävästi itsellesi mieleisellä tavalla, ilman pakkopullan tuntua? Entä oletko koskaan miettinyt, voiko mielesi hyvin tai että pitäisikö sitäkin harjoittaa? Elätkö sellaista elämää, jota todella haluat elää, tässä ja nyt?

Heräätkö useimmiten aamuisin onnellisena ja kiitollisena siitä, mitä kaikkea sinulla jo on ja mitä voit vielä saavuttaa? Uskotko unelmiisi, tavoitteletko niitä ja osaatko nauttia matkastasi niitä kohti? Mikäli vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen “en”, voi sinun olla oikea aika tarkistaa päivittäistä toimintaasi.  Myös hyvinvointivalmennus voi olla sinua varten.

Toisin kuin muut valmennukset, me Unelma Itsestä otamme hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesti huomioon. Eli esimerkiksi valmennuksissa emme anna vain ruokavaliota ja treeniohjelmaa, vaan keskitymme siihen, että olo on jatkossa nykyistä parempi, niin fyysisesti kuin henkisesti – sillä ihmisen tärkein tavoite on elää ilon- ja onnentäyteistä elämää ja siihen me tähtäämme. Hyvässä kunnossa ja terveyttään vaalien on helpompi nauttia elämästä ja jakaa iloa myös ympärilleen. Tarkoituksen tähän on kuitenkin löydyttävä hiukan pintaa syvemmältä – on opittava arvostamaan itseään ja uskallettava tavoitella kaikkea sitä, mitä todella haluaa.

 

Vapaus valita voida hyvin. Rohkeus unelmoida.

Liian monta kertaa kuulemme  saman tarinan, jossa nainen uhrautuu hyvää tarkoittaen muiden, kuten työkavereiden, ystävien ja perheenjäsenten vuoksi, ja valitettavan usein uupuu taakkansa alle. Tällöin käy usein niin, että nainen myös “uhriutuu” eli siirtää vastuun omasta hyvinvoinnistaan pois, jättää itsensä ikään kuin tapahtumista sivuun, ryhtyy voivottelemaan osaansa ja mikä pahinta, saattaa laiminlyödä itsensä lähes täysin.

Me Unelma Itsestä -tiimissä kannustamme tämän sijaan  terveeseen itsekkyyteen ja siihen, että toisinaan voi ja on täysin ok sanoa myös “ei”. Sillä mikäli haluamme huolehtia muista, meidän täytyy ensiksi huolehtia itsestämme. Jotta voimme rakastaa muita parhaalla mahdollisella tavalla, tulee meidän rakastaa ensin itse itseämme. Olemme muun muassa lapsillemme esimerkki. Millaisen esimerkin naisen mallista sinä haluat antaa?

Kun sinä löydät tasapainon fyysisen terveyden ja henkisen hyvinvoinnin välille ja ryhdyt tekemään itseäsi koskevia, entistä parempia päätöksiä, niin me Unelma Itsestä-valmentajat olemme saavuttaneet päämäärämme ja unelmamme. Meidän unelmamme on saada sinut elämään omaa unelmaasi ja se toteutuu silloin, kun luomme vakaan pohjan, jolta ponnistat kohti tavoitteitasi. Tämä pohja on kokonaisvaltainen hyvinvointi.

 

Yhteisön voima ja sisäinen potentiaalimme

Tuomme ihmiset ja naiset yhteen. Jakamalla unelmamme, kokemuksemme, kompurointimme ja onnistumisemme avoimesti ryhmässä, opimme toinen toisiltamme ja tuemme toisiamme. Yhteisön voima on uskomaton.

Mikäli hauamme toteuttaa itseämme ja haaveitamme, meidän täytyy ensin voida hyvin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi edustaa meille terveyden vaalimista ja hyvää oloa. Se on olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuu hyvältä sekä vaivattomalta. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on vakaa perusta, josta voi ponnistaa kohti suuriakin unelmia yhä uudelleen.

Meissä jokaisessa on valtava potentiaali ja kun valjastamme sen käyttöömme, elämästämme tulee unelmien täyteistä. Haaveilu antaa voimaa ja unelmien toteuttaminen täyttymystä elämään. Ihmisen perimmäinen tarkoitus on olla onnellinen ja siihen myös Unelma Itsestä-valmennusohjelma kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaalimisen avulla lopulta tähtää. Siten ottamalla ensimmäisen tietoisen askeleen kohti omaa hyvinvointiamme, otamme askeleen lähemmäs unelmia, onnellisuutta ja merkityksellisempää elämää.

 

Terveisin,  Unelma Itsestä-tiimi

Tutustu valmennuksiimme täällä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *