Mitä minä voin tehdä, kun maailmassa sattuu ja tapahtuu?

Maailmassa tapahtuu ja yht.äkkiä oma maailma ei tunnu enää samalta. Mitä tehdä, kun koemme tämän kaltasen tunteen johdatusta elämässä? Tässä artikkelissa ajatuksia siihen.

Elämä on jatkuvaa muutosta ja kasvua – spiraalimainen löytöretki kohti yksilön sekä yhteisön edustamaa ydinolemusta. Kuulemme uutisia maailmalta joita kategorisoimme mielessämme hetkellisesti hyviksi tai huonoiksi uutisiksi. Vasta myöhemmin elämässämme saatamme ymmärtää, mikä merkitys elämämme kulkuun isoilla sekä pienillä uutisilla on ollut. Mikäli uutiset joita kuulet maailmasta hämmentävät tai koskettavat sinua, on se myös sinun herästyskellosi muuttaa elämää – kasvaa jollain tapaa elämässä.

Teoilla joita ajassamme tapahtuu on historiansa, ne omaavat suuren vaikutuksen sukupolveemme sekä meidän elämän jatkumoon uusissa tulevissa sukupolvissa.
Kaikki teot (hyvät tai huonot) ovat lähteneet liikkeelle yksilön saamasta impulssista. Sanoessani tämän toivon herättäväni sinua siihen, että sinä kaikkien kanssa tasavertaisena ihmisenä voit myös saada paljon aikaan ja itse asiassa sinulla on sama voima käytössäsi muuttaa maailman kulkua kuin kenellä tahansa. Vaikka kokisit, että sinulla ei välttämättä ole suurta vaikutusvaltaa isoon määrään ihmisiä, sinulla on kuitenkin vaikutusvalta sekä voima siihen tärkeinpään: sinun elämääsi ja sitä kautta kaikkiin niihin ihmisiin sekä yhteisöihin joiden kanssa olet tekemisissä. Fakta on myös, että koko maailma on iso yhteinen yhteisömme ja näin yksilö (sinä) omaan elämään sekä verkostoihin laittaman energian kautta vaikuttaa isoon kokonaisuuteen. Vaikket olisi syntynyt keskelle kirjaimellista sotatannerta, niin kauan kunnes jokainen kuvainnollinen ase maailmassa on laskettu alas olemme jokainen jollain tapaa mukana vaikuttamassa tulituksiin.
Meillä on vastuu, voima sekä kunnia paljastaa elämälle kuinka sitä rakastamalla luomme unelmiemme elämän kaikille. Paljastamalla aidon elämänilon kauttasi kokoistamaan luot uskoa elämän kantavaan hyvyyteen.

Mitä voin konkreettisesti tehdä kuullessani isoja uutisia maailmalta jotka koskettavat sydäntäni?

Sinun elämäsi on rukous – manifestaatio jonka annat lahjana kaikelle elämälle. Sinä edustat elämälläsi tätä hetkeä ajasta sekä ymmärystäsi elämän arvokkuudesta. Ensinnäkin tärkeintä on olla hereillä pitäen yllä elämän hyväksyvää isoa näkökulmaa samalla luoden omasta elämästä mahdollisimman yksinkertaista. Laaja näkökulma elämään saa meidät pois oman elämämme pienistä sekoista joihin mielemme on saattanut jäädä jumiin ja yksinkertaista elämää luodessamme pysymme mahdollisimman lähellä elämämme ydintä, sitä mikä on meille nyt todella merkityksellisintä ja mittaamattoman arvokasta. Alle listaamien asioiden on tarkoitus inspiroida sinua olemaan entistä jykevämmin voimassasi, ymmärtämään vaikutusvaltasi sekä tarjota näkökulmia elää hyvinvoiden todellista unelmiesi elämää:

Luo maailmarauhaa elämässäsi

Rauha itsensä kanssa

Ensinnäkin tee rauha itsesi kanssa. Luo vallankumouksellisesti rauhaa olemuksesi ja kehosi kanssa. Älä hyväksy ulkoisten vaikutteiden mieleesi luomia kuvia siitä, että elämän pitäisi olla jotain muuta kuin mitä se nyt on. Tee rauhaa sen kanssa mitä on. Opettele olemaan reakoimatta ja ennemmikin tarkkailemaan ytimestäsi käsin ja omalla panoksellasi luomaan elämään harmoniaa, hyväksyntää sekä kauneutta. Anna itsellesi Rauhan lahja. (Tätä itsemme hyväksyntää sellaisena kuin olemme harjoitutamme paljon valmennuksissa. Tervetuloa mukaan harjoituttamaan ja omaksumaan sitä entistä syvemmin.)

Rauha muiden kanssa

Tee rauhaa muiden ihmisten kanssa. Mitä enemmän hyväksymme itseämme sellaisena kuin olemme, sitä enemmän hyväksymme myös muita sellaisena kuin he ovat. Tätä asiaa voi oppia myös toisin päin: harjoittamalla pyyteetöntä rakkautta ja hyväksyntää kaikkien muiden ihmisten kanssa huomaamme myös, että olemme itse tasavertainen sekä kaikin tavoin omaamme saman ääniarvon kuin muutkin sellaisena kuin olemme.
Tiedosta, että läsnäolollasi on vaikutus ihmisiin joiden kanssa jaat hetken. Tuo erilaisiin tilanteisiin parhaasi mukaan aito ihana itsesi läsnäolevaksi. Hyvän vaikutuksen jättäminen (rauhan luominen) muihin ihmisiin on hyvin yksinkertaista eikä vaadi yhtään tekemistä tai yrittämistä. Yksinkertaisesti se pyytää läsnäolosi. Ole läsnä sille mitä on, ei sille mitä on ollut tai mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi, vaan sille mitä on: KUUNTELE, KUNNIOITA, KANNUSTA, KYSY, KIITÄ. (Myös tätä harjoitutamme itsestämme esiin valmennuksissa.)

Vastuuntuntoinen kuluttaminen

Maailmanrauhan luominen omassa elämässä on myös vastuuntuntoista käyttäytymistä kulutustasi koskien. Ole tietoinen siitä minkälaista energiaa, arvoja ja toimia sinä kannatat käyttäytymiselläsi. Yksinkertaisena esimerkkinä valitse mahdollisuuksiesi mukaan mm. ostoskoriisi kaupassa tuotteita jotka ovat lähellä tuotettuja ja joiden alkuperästä pääset mahdollisimman selkeään kuvaan.
Tue tasavertaisia ihmisarvoja sekä sellaisia tahoja jotka toiminnallaan puhuvat tietoisesti kestävän kehityksen puolesta. Kun sinulla on jotain mistä luopua, harjoita itse kestävän kehityksen periaatteita. Käy läpi asiat joihin käytät aikaasi sekä rahaasi ja katso kuinka paljon olet todella tietoinen sen palvelun alkuperästä jota vastaanotat.

Kiitollisuutta siitä mitä on

Elämäsi on jo tähän saakka huikea seikkaulutarina, jota sinua edeltävät sukupolvet ovat kirjoittaneet jotta voit nyt omalla panoksellasi heittää pelilaudalle kaiken viisauden sekä rakkauden jota kannat.
Kun maailmasta kuuluvat uutiset koskettavat sinua, kiinnitä entistä kiitollisemmin huomiota siihen mitä sinulla jo on. Ole entistä kiitollisempi sinun vapaudestasi vaikuttaa hyvyydelläsi elämääsi ja maailmaan. Huomaa kuinka yksinkertaiset asiat elämässä todella tekevät onnelliseksi – lopulta huomaamme, kuinka onni on luonnollinen ominaisuutemme eikä ulkoinen stimulointi voi koskaan tuoda sitä pysyvää onnea joka on sinuun sisään rakennettu jo ennen syntymääsi. Tee sinua edeltäneet sukupolvet ylpeäksi siitä, että heidän elämänsä ennen sinua ovat todella tarjonneet sinulle tarpeaksi tietoisuutta löytää onni tässä ja nyt. Sillä mitä olemme synnytämme maailmaan kirjaimellisesti uutta tietoisuutta. Tehdään tulevat sukupolvemme kiitolliseksi jo nyt tarjoamalla pelikenttää maailmasta jossa saa elää elämän ytimen yksinkertaisuuden kiitollisuuden kokien rakkaudessa.

Iltaisin käydessäsi levolle ja aamuisin ennen kuin nouset ylös sängystä, ota koko maailma sydämeesi ja tunnista kokemuksessasi kainis tunne: rakkaus – ydin. Lähetä hyvä tunteesi kuvitelmissasi jokaiseen sydämeen.

Luontoyhteys

Tahdon myös tämän otsikon alla kannustaa sinua viettämään aikaa puhtaassa luonnossa niin paljon kuin mahdollista. Yhteys omaan sisäiseen ääneen ja itsensä ns. korkeampaan johdatukseen on selkeä kuulla, kun irroitamme ohjelmointia ihmisten maailman reaktiivisesta tietoisuudesta ja olemme entistä enemmän yhteydessä ajattomaan kokonaisuuteemme. Hiljaisuuden ja rauhan kokeminen luonnossa saattaa alkuun olla hämmentävää ja nostaa pintaan käsittelemättömiä tunteita jonka jälkeen luontosi palkitsee sinut inspiraatiolla sekä selkeällä elämän polulla jossa sinun jalkasi kantavat.

Uskalla muuttua

Kanna ymmärrystä siitä, että elämä muuttuu jatkuvasti ja sinä edustat tällä hetkellä tarinaa jonka olet omaksunut itsestäsi. Tarpeen tullen jokainen hetki on tilaisuus päästä irti sellaisesta kuvasta elämässä joka ei enää palvele sinun totuuttasi ja jokainen hetki on tilaisuus omaksua uusia kuvia elämään. Emme voi pitää kiinni mistään ulkoisesta asiasta elämässä. Emme ole tuleet tänne tekemään sitä – olemme tulleet elämään, kokemaan, luomaan sekä kukoistamaan – paljastamaan todellisen luonteemme. Luota siihen, että tapahtui elämässä mitä tahansa sinulla on silti sanasi sekä toimintasi joiden kautta olet vapaa missä tahansa. Elämä jota kannamme meissä on ikuista ja ulkoinen maailma saa jatkuvasti uusia kuvia kuin eteenpäin menevä elokuvan filmirulla. Harjoituta elämässä irtipäästämistä ymmärtämällä, että sinun ydin olemuksesi ja rakkautesi säilyy pyyteettömästi kaikkea elämää kohtaan, vaikka toisinaan mielesi tekisi ehdollistumia asioiden suhteen. Muista, että hetkessä se tie on totuutesi, jota kulkemalla sinun on kirjaimellisesti helppo hengittää. OLET VAPAA ILMAISU ELÄMÄSTÄ! Kanna itsessäsi sinussa olevaa kaikkea kunnioittavaa rakkautta arvokkaasti.

Toiminta puhuu enemmän kuin sanat

Elämässä: toimi, toimi, toimi ja toimi aina kun saat sisäisen pyynnön siihen. Älä kyseenalaista itseäsi tai odota, että sinun täytyy keksiä selitys miksi teet jonkin asian. Ollessasi hereillä tilanteessa jossa voi toiminnallasi saada positiivista vaikutusta aikana: TOIMI. Toimintasi elämässäsi puhuu enemmän kuin mitkään sanat ikinä voivat tehdä.
Vähättelemättömän tärkeää maailman hyvinvoinnin kannalta on se kuinka hyvin sen yksilöt voivat. Pidä hyvä huoli siitä ruudusta johon ensimmäisenä voit vaikuttaa, omasta itsestäsi ja panosta sellaisiin rutiineihin päivissäsi joiden tiedät kasvattavan kokonaisvaltaista hyvää oloa. Luo hyvinvoinnista elämäntapasi! Anna kokemukseen elämänilosi! Tule mukaan valmennuksiin luomaan niitä yhdessä! Hyvinvointi on luonnollinen olotilasi.

JAA RAKKAUTESI!

Yksi vastaus kysymykseen: Mitä voimme tehdä kuulleessamme sydäntämme koskettavia uutisia on ks. kursivoitu otsikko. JAA RAKKAUTESI! Uskalla olla ilmaisu rakkauden suuruudesta ja kerro tänään sillä mitä olet kaikelle mikä sinua ympäröi minkälaista todellinen rakkaus on.

Kerro mielellesi, että sillä on tänään lepopäivä.
Käänny sydämesi puoleen.
Kosketa itseäsi rakkaudellasi.
Sinussa on elämänvoima, syvä viisauksien valtameri.
Päästä irti siitä mitä kuvittelit itsesi olevan.
Ole hetkessä sitä mitä sydämesi todella on.

Vallankumouksellista iloa ja rauhaa maailmaasi,

Tuuli Kaunisluonto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *