Minun matkani kauneuteen

Matkani kauneuteen alkoi noin seitsemän vuotta sitten. Aloin tulla tietoiseksi siitä kuinka usein kuulin ystävieni sanovan kohteliaisuuksia ulkonäöstäni, että olisin kaunis nainen. En kuitenkaan tuntenut olevani kaunis.

Tulin tietoiseksi sisäisestä puheestani ja tilastani, joka kertoi minulle joka päivä etten ollut kaunis, riittävä ja upea nainen. Aloin kiinnittämään enemmän huomiota siihen mitä sisäinen puheeni minulle puhui ja huomasin sisäisen puheen äänensävyn sekä latistavan tyylin puhua minulle. Yhtäkkiä rupesin hahmottamaan, että en voisi koskaan tuntea itseäni kauniiksi jos uskoisin mieleni valheisiin ja sisäisen puheen höpinään.

Aloitin sisäisen puheen muokkaamisen pehmeämmäksi ja ymmärtäväisemmäksi. Kiinnitin huomiota sen kannustavuuteen ja positiivisuuteen. Tein peilityöskentelyä. Kerroin peilin edessä itselleni ja keholleni kuinka uniikki ja kaunis olen.

Päivä päivältä puheeni sekä asenteeni muuttui kauniimmaksi ja sitä kautta myös oloni ja kasvoni rupesivat hymyilemään rennosti hyvästä olosta.

Ymmärsin myös muita naisia paljon paremmin. En enää vertaillut itseäni muihin naisiin ja oloni muuttui vain kauniimmaksi. Olemme kaikki niin erilaisia ja kauniita ettei meitä voi mitenkään verrata ja kukaan ei ole toistaan kauniimpi. Olemme niin uniikkeja yksilöitä, että vertailu on täysin mahdotonta.

Matkustaminen on avartanut katsettani paljon kauneuden suhteen. Maailma on täynnä eksoottisia ja upeita naisia. Ja mitä kauemmaksi matkustat huomaat kuinka sinäkin olet yksi niistä eksoottisista kaunottarista.

Minä löysin kauneuteni, omasta kauniista puheesta ja sisäisestä hyvästä olosta. Nautin hymyilemisestä ja siitä, että voin saada muutkin hymyilemään. Mielestäni se on kauneinta mitä nainen voi tehdä. Hymyily, iloisuus ja rentous on mielestäni kaunista ja sitä olen saavuttanut rakastamalla itseäni juuri tälläisenä mitä nyt tässä hetkessä olen.

Puhuthan itsellesi kuin Jumalattarelle?

Rakkaudella, Sini-Maria

BEAUTY BOOT CAMP Online -valmennus alkaa 18.7. Ilmoittaudut mukaan ilmaiseen viikon valmennukseen tämän linkin kautta. Valmennuksessa lisäämme kauneutemme kokemusta yhdessä. Määrittelemme uudestaan sen mikä on kaunista sekä juurrutamme arkeen elämäntyyliä joka auttaa kauneuden kokemisessa kaikilla tasoilla. Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *