Mikä on päivitetty versio sinusta?

Syksy on uusien alkujen aikaa. Aseta tämän artikkelin avulla tavoitteesi loppuvuodelle ja luo uusi unelmasi itsestäsi.

Kuuntele audio ja antaudu sen mukana kuvittelemaan:

 

 

Mitä sinä tahdot paljastaa itsestäsi ja elämässä loppuvuoden aikana?

Harjoitus:

Ota kynä ja paperia tai avaa uusi tiedosto tietokoneellasi. Kirjoita ylös kolme asiaa (tavoitetta), jotka tahdot kokea kauttasi loppuvuoden aikana. Kirjoita tavoitteet vapaasti siinä muodossa niin kuin ne olisivat jo totta. Esimerkiksi: Mikäli tahdot keventää oloasi kehossasi ja parantaa suhtautumistasi kehoon voit kirjoittaa tähän tyyliin: Tunnen oloni kehossani kevyeksi. Minun on helppo hengittää ja energiaa riittää. Kehoni on liikkuva ja kaunis juuri sellaisena kuin se on. Kiitos, että saan tuntea oloni kehossani elinvoimaisen upeaksi. Kehossani on hyvä olla. Kiitos rakkaasta kehostani. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Kirjoita kolme tavoitettasi esimerkin kaltaiseen tyyliin. Tavoitteet voivat olla mitä vain! Kun olet kirjoittanut tavoitteesi ylös käy selinmakuulle rentoutuaksesi. Anna itsellesi vähintään muutama minuutti aikaa tuntea näitä tavoitteita totena, niin kuin olet ne kirjoittanut. Kuvittele ja anna koko olemuksesi täyttyä innostuneen ihanan kiitollisesta tunteesta, kun tavoitteesi ovat kaikin tavoin näkyvä osa todellisuuttasi – päivitetty versio sinusta.

Jokainen ajatuksemme omaa potentiaalin tulla kaikin tavoin todeksi. Jokainen asia on syntynyt ideasta – kuvitelmasta jolle on tämän jälkeen annettu elinvoimaa. Kuvittelu aukaisee portin unelmille tulla toteen. Kun ruokimme unelmiamme säännöllisesti hyvällä energialla ne käyvät toteen. Kävelemme ne osaksi elämäämme, vaikka mieli ei vielä tietäisikään miten se tapahtuu. Anna hyvän tunteen ohjata sinua elämässäsi. 

Maanantaina (5.9.) aloitamme yhteisen valmennuksen joka tulee lisämään polttoainetta sinun unelmillesi. Valmennus kannustaa sinua saavuttamaan sen mistä unelmoit. Pidämme yhdessä huolta hyvinvointimme kulmakivistä ja opimme uutta. Tavoitteesi voi siis esimerkiksi olla painon pudotus, oppia terveellisiä ruokailutottumuksia, rakastaa itseä enemmän, olla rohkeampi tai jotain ihan muuta… Energisen elinvoimaisena, onnellisena ja yhteisön tuella saavutamme sen mistä unelmoimme. Ehdit vielä ilmoittautua mukaan! Klikkaa valmennus ostoskoriisi Unelma Itsestä Shopista ja lähde yhdessä luomaan unelmia toteen.

Parhautta alkavaan syksyyn,

Tuuli Kaunisluonto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *