Mikä minusta tulee isona?

Tämä lyhyt kirjoitus on suunnattu antamaan näkökulmaa niille, jotka pohtivat omaa elämäntehtävää. Kun suunta elämässä ja unelmat eivät tunnu selkeiltä, on hyvä tiedostaa muutamia asioita joihin keskittyä ja näin antaa elämälle avoimet kädet paljastaa unelmamme oikeaan aikaan tietoisuutemme kasvaessa.

Erityisesti nuoret naiset ovat löytäneen luokseni selvittämään omia unelmiaan. Tahdon ensimmäisenä sanoa sen, että olessamme nuoria (tai vaikka kokeneitakin) iältä ei meidän välttämättä tarvitse tietää heti sitä, mikä meistä tulee isona. Kaipuu tietää oma elämäntehtävä on hyvä merkki luonteesta, joka toivoo omistautua sille, mikä on merkityksellistä elämästä. On hyvä antaa elämän kasvattaa meitä eteenpäin ja laajentaa omaa maailmankuvaa sekä kokemusta – “hioa timanttiamme”. Näin saamme suuremman mahdollisuuden selvittää sen, mikä on meille todella tärkeää ja mille meidän kannattaa elämämme omistaa.
Jaan kanssasi muutamia vinkkejä pohdittavaksi sekä vietäväksi käytäntöön sinulle sopivalla tavalla.

Kun pohdin ”Mikä minusta tulee isona?”

Pidä huoli kehomaailmastasi
Tiedä, että hyvinvoinva keho kantaa hyvää energiaa ja käytössäsi oleva elinvoima luo lopulta unelmia toteen. Keskity löytämään tasapaino arkeen ja pidä huolta levosta, ihmissuhteista, ravinnosta sekä fyysisesti aktiivisesta elämäntyylistä. Ovi syvempään itsemme tuntemukseen aukeaa monesti, kun tällaiset perustavanlaatuiset asiat elämässämme ovat kunnossa. Käytä tarvitsemasi aika laittaen nämä asiat mallille ja tiedä sen tuovan uutta sekä hyvää elämään.

Ispiroidu sekä rauhoita itsesi
Listaa ylös asioita joista inspiroidut ja vietä aikaa päivittäin näiden asioiden parissa, jotta luovuutesi pysyy avoimena. Muista rauhoittua päivittäin ja ota oma hiljainen hetki kuunnellaksesi, mikä on totta sinulle ja antaaksesi inspiraation tasaantua ns. ”huippukokemuksesta” perustavanlaatuiseen tietoon siitä, että luovuutesi on käytössäsi silloin, kun sille on todellinen kysyntä.

Tee hyviä asioita odottamatta tietynlaista lopputulemaa
Esittäessämme kysymyksen ”Mikä minusta tulee isona?” saatamme myös ladata siihen painoarvoa siitä, että emme tässä hetkessä ole tyytyväisiä siihen mitä on. Saatamme näin elää odotuksille, jotka perustuvat vanhaan henkilökohtaiseen maailmankuvaan. On tärkeä antautua tekemään hyviä asioita pyyteettömästi ja sitä kautta oppia elämään hetkessä avoimena. Tällainen toiminta aukaisee elämäämme uusia asioita, joita emme vanhalla mielikuvituksella osaa luoda toteen. Sinun elämäntehtäväsi saatta olla parempi kuin mitä nyt osaat kuvitella. Yksi askel kerrallaan paljastamme elämää kauttamme. Olemme juuri siinä paikassa, missä meidän kuuluu tällä hetkellä olla. (Lähde lenkille ilman odottamatta tiettyä loppufiilistä, ravitse itseäsi hyvin odottamatta mitään, auta ystävää tai yhteisöä läsnäollen pyytettömästi tai esimerkiksi kirjoita luovasti.)

Älä ota painetta
Iso elämänkoulu monilla on jättää taakse luulo siitä, että muut odottavat meiltä jotain tiettyä elämänkaavaa jolloin luomme itse imagollisen paineen elämällemme. Tällainen paine ei ole apuna matkatessamme syvimpään luovuteen. Totuus on, että olessasi terve, onnellinen ja saadessasi tehdä juuri sitä mitä tahdot olet lahja kaikille. Tässä tilassamme osaamme kommunikoida itsellemme sekä muille myötätunnon ymmärrettvävällä kielellä sen, mikä on todellinen kutsumuksemme.
Mikäli sinulla on tapana elää paineen alla, on tärkeää saattaa käytäntöön arkeen rentouttavia toimia, joiden avulla päästät irti askel askeleelta jännityksestä.

Kiinnitä huomiota siihen mitä kerrot
Sanat luovat todellisuuttamme. Olemuksemme rekisteröi vilpittömästi sen mitä kerromme. Mikäli sanavarastosi käytetyimmissä termeissä on mm. ”en tiedä”, ”en osaa”, ”en pysty” jne. päivitä Top käytetyimmät lausahduksesi esimerkiksi seuraaviin: ”ihmeellistä”, ”minä pystyn” sekä ”kiitos”. Tulet huomaamaan energeettisen eron kokemuksessasi, joka luo uudenlaista elämää.

Olet oma pomosi jokaisella elämän osa-alueella
Ota elämä haltuun elämänosa-alue kerrallaan. Listaa ylös eri elämänosa-alueita, pohdi suhdettasi niihin nyt sekä sitä mitä tahdot luoda näille elämän osa-alueille. Kirjoita itsellesi toiminta suunnitelmaa ja ota sopivia askelia uuteen elävöittävään suuntaan.

Toivon, että saat näiden vinkkien avulla inspiraatiosta kiinni. Sinulla on upea elämä elettävänä sekä elämäntehtävä täytettävänä, vaikka se ei vielä tuntuisi selvältä. Luota matkaan sekä hyvältä tuntuviin askeliin.

Mikäli tahdot työstää näitä asiota yhdessä ja viedä niitä syvemmälle elämässä, olet tervetullut henkilökohtaiseen valmennukseen. Ota yhteyttä info@tuulikaunisluonto.fi ja jatketaan keskustelua unelmistamme sekä hyvinvoinnistamme.

Kaikkea hyvää,

Tuuli Kaunisluonto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *