Lisäinfo tammikuun ilmaisista webinaareista

liikkumaan-treenitauon-jalkeen-lenkkarit-jalkaan

Toivottavasti sinun vuotesi on lähtenyt vauhdilla liikkeelle!

Tästä artikkelista löydät lisäinfoa tammikuun ilmaisista webinaareista. Lisäksi muistutuksena, että maanantaina 23 päivä aloitamme elämäntapamuutokseen sekä unelmien toteutumiseen tähtäävän 4 kuukauden mittaisesta Unelma Itsestä Online -valmennuksen. Vielä ehdit ilmoittaitua mukaan!

15.1. klo. 18 Webinaari: Ruokailut kuntoon 2017
Valmennuksellinen tunti laadukkaan ravinnon ja nautinnollisen ruuan ympärillä.

Webinaarissa käymme läpi sitä, mihin laaduukkaassa ravitsemuksessa kannattaa keskittyä. Tavoitteemme on inspiroitua terveelllisestä ravitsemuksesta ja kasvattaa tietämystämme sen suhteen, jotta voimme viettää tätä kuluvaa vuotta elinvoimaisesti. Webinaarin valmentajana toimii Sini-Maria Limnell

22.1. klo.11 Webinaari: Tavoitteet sekä Focus 2017

Valmennuksellisessa webinaarissa luomme inspiroivia tavoitteitta tälle vuodelle sekä saat käytännöllisiä työkaluja siihen, miten tehdä tavoitteista totta ja pitää focus tärkeimmissä asioissa. Lähdet yhteisestä tunnistamme täynnä uutta virtaa! Valmentajana Tuuli Kaunisluonto

Webinaarit ovat ilmaisia ja voit ilmoittautua mukaan suoraan “Ota Yhteyttä” -linkin kautta. Kerro nimesi, ikäsi, asuinpaikkasi sekä mihin webinaariin osallistut. Webinaareihin on helppo osallistua. Tarvitset nettiyhteyden, tietokoneen tai älypuhelimen. Valmennuksellisissa webinaareissa voit myös esittää kysymyksiä chatin tai live -videon kautta.

Ilmoittaudu mukaan nyt. Webinaareihin on rajoitetusti paikkoja.

 

Koko tammikuun aikataulun Unelma Itsestä -tapahtumille löydät tästä:

15.1. klo. 18 Webinaari: Ruokailut kuntoon 2017

22.1. klo.11 Webinaari: Tavoitteet sekä Focus 2017

(webinaarit ovat ilmaisia ja voit ilmoittautua mukaan suoraan “Ota Yhteyttä” -linkin kautta. Kerro nimesi, ikäsi, asuinpaikkasi sekä mihin webinaariin osallistut)

23.1. Unelma Itsestä Online -valmennus alkaa. Aloitamme yhdessä elämäntapamuutoksen, luomme unelmistamme totta ja hiomme itseämme huippukuntoon neljän kuukauden aijan. Ilmoittaudu mukaan nyt Shopin kautta.
Ota osaa valmennuksiin sekä webinaareihin ja luodaan unelmamme toteen yhdessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *