Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on Unelma Itsestä -verkkovalmennus?

Unelma Itsestä on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin verkkovalmennus naisille, jotka haluavat elää täyttä elämää. Unelma Itsestä -valmennuksessa löydetään keinot, joilla valmennettava saa liikkumisesta nautinnollisen intohimon, ruokavaliosta terveellisen elämäntavan sekä rohkeuden elää omia unelmiaan todeksi. Unelma Itsestä -valmennuksessa huomioidaan hyvinvointi kokonaisvaltaisesti.

Kenelle Unelma Itsestä -verkkovalmennus sopii?

Unelma Itsestä -verkkovalmennus sopii jokaiselle, joka vielä epäilee hyvinvointiaan tai omaa voimaansa, polkee paikallaan omien tavoitteiden kanssa tai jokaiselle, joka tahtoo nostaa hyvinvointinsa seuraavalle tasolle. Verkkovalmennus sopii myös erinomaisesti niille, joilla on takana useampi dieetti, ruokavalio tai laihdutuskuurikokeilu. Kun tahdot tuloksia, tietoa, inspiraatiota ja itsevarmuutta olla sinä, tervetuloa mukaan!

Miten Unelma Itsestä -verkkovalmennus käytännössä toimii?

Unelma Itsestä -verkkovalmennuksen kesto on 4 kk. Etenemme viikko kerrallaan ja jokainen viikko tuo tullessaan uuden aiheen, johon pureudumme omassa elämässämme ja jaamme inspiraatiota sekä kokemuksia avoimesti yhteisessä ryhmässä. Voit katsoa viikkoaiheeseen liittyvät videot, tekstit ja tehtävät omassa tahdissasi ja palata niihin uudelleen. Unelma itsestä -valmentajat ovat tukenasi ja jakavat lisätietoa Facebook-ryhmässämme. Ilmoittaudu tästä seuraavaan Unelma Itsestä -verkkovalmennukseen.

Olen yrittänyt laihduttaa monta kertaa, haluaisin tietää, miten laihtua pysyvästi?

Unelma itsestä -verkkovalmennuksessa saat paljon uutta tietoa, inspiraatiota ja terveellisiä reseptejä. Valmennuksessa löydät sinulle toimivan puhtaan ja nautinnollisen ruokavalion, jonka avulla kehosi löytää tasapainon. Tästä seuraa, että rasva ei enää keräänny varastoihin, vaan keho käyttää sitä puhtaasti hyvän energian tuotantoon. Unelma Itsestä -valmennuksen keskiössä on valmennettavan yksilölliseen tavoitteeseen pääsy, esimerkiksi laihdutus. Tavoitteellisuudestaan huolimatta valmennus korostaa armollisuutta ja rakkautta itseä kohtaan. Valmennettavana matkaat kohti omaa tavoitettasi itsellesi luonnollisessa tahdissa, ilman pakkoa ja suorittamista.

Saanko rahat takaisin, jos en pääse tavoitteeseen?

Valmennuksen läpikäyneet ovat aina olleet 120% tyytyväisiä ja osa valmennettavista ilmoittautuu aina uudelleen. Valmennus toimii aina tämänhetkisen tilanteesi parhaaksi ja on aina uusi kokemus sinulle. Sinä pääset tavoitteisiisi, mutta jos kuitenkin elämäntilanteesi muuttuu yllättäen ja et voi keskittyä valmennukseen, niin voit osallistua myöhemmin uudelleen. Noudatamme Unelma Itsestä Shopissa 14 vuorokauden etämyynnin palautusoikeutta.

Olen vertaillut eri nettivalmennuksia. Mistä tiedän, mikä on paras verkkovalmennus?

Meidän mielestämme onnistunut ja paras verkkovalmennus on sellainen, jossa valmennettava kokee onnistumisen tunnetta. Sinä annat itsellesi aikaa perehtyä itseesi ja lempeästi viet itseäsi meidän tuellamme kohti unelmaasi. Ryhmähenki nousee aina todella vahvaksi ja elämänmittaisia ystävyyssuhteita syntyy samanhenkisten ihmisten välille. Toteutamme unelmia jokaiseen arkipäivään ja siten luomme unelmaviikkoja ja -vuosia. Mikä voisi olla parempaa?

Miten Unelma Itsestä on erilainen kuin muut valmennukset?

Kukaan meistä ei ole samanlainen, ja siksi valmennuksenkin tulee olla yksilöllistä – myös verkossa. Unelma Itsestä -verkkovalmennus on siten erilainen kuin muut nettivalmennukset, että sinut otetaan yksilönä huomioon. Osa kurssin teemoista käydään etänä, mutta valmentajat seuraavat kehitystäsi koko valmennuksen ajan – toisin sanoen ihan oikeat ihmiset kannustavat sinua. Unelma Itsestä -ohjelma on ainutlaatuinen verkkovalmennus siksi, että se todella muovautuu jokaiselle valmennettavalle yksilöllisesti. Voi kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se on. Tule mukaan ja totea se itse. Tästä pääset lukemaan asiakkaidemme Unelma Itsestä -kokemuksia.

Kuuluuko valmennukseen ruokavalio?

Unelma Itsestä -valmennuksessa saat kattavan ruokavalion ja ohjeita myös henkilökohtaisiin kysymyksiin ruokavaliostasi. Saat valmennuksessa paljon reseptejä, lisäksi jaamme ryhmän kesken omia reseptejämme. Valmennuksen aikana keskustelemme myös ravinnon yksilöllisestä sopivuudesta. Löydämme sinullekin nautinnollisen ruokavalion, jota on helppo noudattaa yksinkertaisesti siksi, että se maistuu ja tuntuu hyvälle.

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, ota valmentajiin rohkeasti yhteyttä!