Kuuletko sydämesi kutsun?

sydamen-aani-unelma-vesiputous

Kuulen sydämeni kutsun juuri nyt vahvasti jakaa sinulle ajatuksiani. Olen matkustanut Uuteen Seelantiin ja elän täällä haaveitani toteen. Olen täällä vuoden work&holiday -viisumilla kokemassa elämää Uuden Seelannin tyyliin. Päiväni koostuvat hyvin arkisista rutiineista ja majoitun pienissä majataloissa tai pidän huolta jonkun perheen talosta ja eläimistä heidän ollessa poissa kotoa. Elämä kulkee täällä rauhallisesti ja arkisen onnellisesti, aivan niinkuin se kulkisi Suomessakin.

Tämä maa on kuitenkin minun valintani tämänhetkiseksi kotimaaksi. On vapauttavaa sanoa tätä maata kotimaaksi juuri nyt. Tunne vapaudesta asua missä tahansa, rakkaan äiti maan kamaralla on vapauttava. Olen kulkenut pitkän matkan itseni kanssa ja tehnyt paljon harjoitteita sekä paljastanut enemmän ja enemmän vapautta mielestäni ja kehostani. Nyt minun sydämeni kutsuu minua nauttimaan täyttä elämää, sydän täynnä rakkautta ja vapautta elämää kohtaan!

 

Minkälaisia harjoitteita itse suosin?

Minulle henkilökohtaisesti parhaiten sopivat harjoitteet, jotka ovat rakkaudellisia, lempeitä, mutta totuudellisia ja ajatusrakenteita haastavia. Uskon, että positiiviseen elämänkatsomukseeni ovat vaikuttaneet eniten muun muassa sisäisen puheen kanssa työskentely, peiliharjoitukset ja meditaatio. Nämä ovat työkaluja, joita olen käyttänyt jo vuosia ja ne ovat valmistaneet minua myös fyysisiin harjoituksiin. Fyysissä harjoituksissa suosin harjoituksia, joissa kehitys näkyy nopeasti tai tuntuu välittömästi. Leikkisän elämänkatsomuksen ja ilon ruokkimiseksi haastan itseäni usein leikkiin kehoni kanssa. Tämä tarkoittaa käytännössä tanssimista tai esimerkiksi päällä- tai käsilläseisonnan harjoittelemista tai vaikkapa ystävän kanssa tehtyä acroyogaa.

 

Kuuletko sydämesi kutsun? Unelmat todeksi!

Leikkisä ja rento asenne elämää kohtaan on tuonut minut tänne, missä nyt olen. Uskon, että lapsen leikkisyydellä ja uteliaisuudella voi päästä juuri sinne minne sydän halajaa. Niin kuin lapsen sydän on puhdas ja pyytää hänelle rakkaita asioita vilpittömästi tapahtumaan, jotta voisi elää ja leikkiä joka tasolla rikkaammassa ympäristössä. Uskon meidän aikuisten maailmassa siihen, että kuunnellen puhdasta sydämen ääntä, voimme kutsua elämään juuri niitä asioita, jotka tukevat meidän onnellisuuttamme ja saavuttaa ne ilman suurta työtä. Tähän uskon siksi, että nämä asiat tukevat yksilöllistä hyvinvointia ja sitä kautta myös ympärillämme olevien ihmisten hyvinvointia.

Oletko miettinyt vetovoiman lakia? Vetovoiman laki toimii yksinkertaisesti site , että sitä mitä pyydät ja olet, sitä sinä myös saat. Yksinkertaisia esimerkkejä: pyyteetön hymy tulee aina takaisin. Miten kohtelet itseäsi, siten myös muut kohtelevat sinua. Kun lahjoitat hyvään, saat tuplasti takaisin. Jos olet positiivinen, on ympäristösikin positiivinen. Kun annat elämän yllättää, se yllättää sinut runsaudella. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan…

 

Sydämen ääni juuri nyt

Olen työstänyt itseäni ja opiskellut elämää monelta kantilta. Kokenut rankkoja aikoja läheisten poismenon, masennuksen, vatsavaivojen ja iho-ongelmien kanssa. Olen oppinut elämän koulussa aina palaamaan sydämeeni ja kuuntelemaan sydämeni positiivista pyyntöä. Tällä hetkellä askeleeni on kevyt ja vapauteni tukee sitä, että voin auttaa ihmisiä kuulemaan oman sydämensä äänen puhtaammin sekä kulkemaan rohkeasti kohti Unelmiaan. Minun kykyni nähdä sinun sydämeesi, auttaa minua paljastamaan sinulle totuuden siitä, mitkä tapasi elämässäsi rajoittavat sinua ja millä harjoitteilla voit vapauttaa itseäsi sekä sydäntäsi elämään täyttä elämää.

Minulle on vapautunut tilaa kahdelle henkilökohtaiselle valmennukselle ja haluan ehdottomasti auttaa sinua, jos sinun sydämesi sitä juuri nyt sinulta pyytää. Ainoastaan voin ottaa kaksi henkilökohtaista valmennettavaa tähän hetkeen, joten toimi heti, jos tunnet kutsun ja haluat sitoutua ottamaan nyt ohjat omiin käsiisi, kuunnella ja toteuttaa sydämesi Unelma Itseä toteen nyt.

Kaksin aina parempi kulkea. Tämä tarjous siis niille kahdelle sydämelle, jotka kutsuvat henkilökohtaisen valmennukseen itseään juuri nyt. Myöskin haluan tulla vastaan sinua, koska niin vain tunnen juuri nyt oikeaksi. Kolmen kerran henkilökohtainenvalmennus paketti on hinnaltaan normaalisti 270e, mutta nyt haluan sen tarjota sinulle hintaan 222e.

Olen täällä hyvinvointia varten ja haluan nähdä myös sinut voimassa hyvin.

Rakkaudella, Sini-Maria

Ota yhteyttä suoraan minuun sähköpostilla, jos kuulet kutsun astua esiin ja toteuttaa sydämesi Unelmat toteen tai haluat kysyä mitä vain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää, johon tunnet, että voin sinua auttaa. <3

sinimarialimnell@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *