Kuinka toteuttaa unelmien vuosi?

unelmien vuosi

Miten toteuttaa unelmien vuosi 2019?

Olemme siirtymässä kohti vuotta 2019 ja tunnen vahvasti, kuinka tuleva vuosi tulee olemaan meille kaikille yllätyksellinen ja mullistava. Tunnetko sinä samoja muutoksen tuulia?

Haluan kertoa sinulle hieman minun tarinaani ja millä työkaluilla olen saanut toteutettua Unelmiani toteen vuosien aikana. Aluksi haluan sinun ymmärtävän, että olen todennäköisesti lähtenyt jotenkin samanlaisista olosuhteista kuin sinä. Olen ollut umpikujassa elämäni kanssa tai lähinnä oloni ja terveyteni kanssa. Tämä huono olo ja epätoivo on meille monelle se muutoksen kohta ja pelastaja. Olin vuosia sitten masentunut ja arkeni noudatti samaa kaavaa kuin suurimman osan ihmisten arki noudattaa. Tein töitä 9-18 ja söin silloin kuin kerkesin ja sitä mitä sattui kiireessä kaupasta mukaan tulemaan. Viikonloput vietin juhlimalla vapaa aikaa tai yrittäen unohtaa, että maanantai tulee taas. Harrastin kyllä liikuntaa, mutta lähinnä pakon tunnosta.

En siis ole aina voinut hyvin, mutta mitkä työkalut todella ovat saaneet minut toteuttamaan Unelmieni elämääni?

Ensinnäkin kiitän elämää ja perhettäni siitä, että he ovat olleet tukenani aina vaikka välillä en itse sitä ole nähnytkään tai osannut arvostaa. Me kaikki teemme virheitä, mutta rakkaat ymmärtävät sen ja haluavat sinun kuitenkin löytävän onnen ja hyvän elämän itsellesi.

Työkalut, jotka tekevät minusta rohkean ja vastaanottavaisen, jotta voin elää täyttä unelmien elämää:

Puhdas ravinto. Ehdottomasti tärkein työkalu onneeni minun elämässäni ja matkallani aina missä vain kuljen. Tiedän, että jos en kunnioita kehoani puhtaalla ravinnolla en myöskään saa siltä tasapainoista ja täyttä energistä tukea päiviini.

Tärkeintä ravinnossa on puhtaus, sen jälkeen värikkyys, monipuolisuus ja sen tulee sisältää paljon hyviä puhtaita rasvanlähteitä. Nautin ravintoni ilman valkoista sokeria ja tyhjiä vaaleita hiilihydraatteja, jotta ne eivät pääse sekoittamaan mieltäni ja nostamaan kehoni tulehdusarvoja.

Ilman hyvää oloa ja terveyttä mitä kehoni minulle välittää en olisi koskaan saavuttanut yhtään Unelmaani. Kehoni on minun temppelini ja pidän sen mahdollisimman puhtaana ja hyvin ravittuna.

Usko. Kyllä, juuri niin usko! Ainut mikä vie minua eteenpäin. Uskon vahvasti elämän hyvyyteen ja ihmisten pohjimmaiseen hyvyyteen. Ja uskon vahvasti, että me kaikki voimme saavuttaa Unelmamme toteen ja siinä samalla auttaa kaikkia muitakin voimaan hyvin. Täällä on runsautta, rikkautta ja rakkautta kaikille jaettavaksi. Luontokin meille sen jo näyttää kuinka yltäkylläistä elämä todella on.

KAIKKI ON MAHDOLLISTA MINKÄ VAIN VOIT MIELESSÄSI KUVITELLA!

Mikä saa sinut uskomaan sinun Unelmiisi ja mitkä rutiinit/seremoniat/rituaalit antaa tukea sinun uskolle? Kiitollisuuspäiväkirja, aarrekartta aina näkyvillä, meditaatio, Unelmien kirkastaminen usein, hiljentymispaikka ja oma alttari sinun elämällesi, sinun rutiinit arjessasi tulisi tukea juuri uniikilla tavalla sinun uniikkia elämän polkua.

Rakkaus vai pelko? Elämässämme teemme jokaisen päätöksemme kohti rakkautta ja totuutta tai pelkoa. Rohkeus tulee siitä, että on läsnä tilanteissa, pysähtyy elämän kysymysten äärelle ja tunnustelee onko tämä totuudessa ja rakkaudessa minun elämässäni ja sen mukaan valitsee aina kulkea kohti totuuden mukaista polkua. Pelko on inhimillistä ja on meitä myös aina auttanut ja suojellut vaaralta. On hyvä oppia tunnistamaan milloin kulkee epäilyksen ja pelon verhon alla. Elämä on iloinen ja uudistuu vauhdilla, joten uskalla heittäytyä elämän virtaan täydellä hymyllä. En koskaan olisi rakentanut taloa Balin viidakkoon tai lähtenyt Unelma Itsestä valmentajaksi, jos olisin kuunnellut pelkoa. Katso siis asioita, jotka lähestyvät sinua aina rakkaudellisin silmin ja anna aina mahdollisuus elämän tuoda sinulle yllätyksiä ja lisää hymyjä. SE MIHIN KESKITYT KASVAA AINA KAIKILLA ELÄMÄN OSA-ALUEILLA. Valitse siis aina mahdollisuus, positiivisuus ja pyyteetön rakkaus!

Sinä! Ainoastaan sinä voit pitää itsestäsi ja unelmistasi huolta. Ole siis itsekäs siinä, että aina ensin otat huomioon, että olet ravinnut ja pitänyt itsestäsi huolen ennenkuin lähdet auttamaan muita. Älä jää odottamaan pelastajaa ulkopuolelta vaan ota itsesi omaan rakastavaan huolenpitoon! Ole se äiti sinun sisäiselle lapsellesi joka huolta tarvitsee päivittäin, pidä hyvät terveelliset rajat ja rakkaus yllä! Muista ottaa aikaa itsellesi ja kuunnella mitä sinulle kuuluu? Ainoa tie omaan ja koko perheesi hyvinvointiin käy sinun kauttasi. Ole armollinen itsellesi ja pidä huoli ettei mitkään ympäristön harha vaateet vie huomiota pois omasta hyvinvoinnistasi.

LISÄÄ HYMYÄ! Tämä on yksinkertaista, mutta helposti unohtuvaa. Voit elää Unelma elämääsi ainoastaan, jos lisäät siihen lisää hymyä ja naurua. Tämä on hyvin henkilökohtaista jokaiselle, mikä saa sinut hymyilemään ja nauramaan? Lisää siis noita asioita paljon päiviisi ja viikkoihin! Surutta karsi pois asiat ja aika ihmisten parissa, jotka eivät tuo sinulle hymyä ja lisää niitä, jotka tuo sinulle hymyä! Ja nyt voit aloittaa jokaisen päivän hymyillen ja tuntea kuinka elät Unelmaa.

Vuosi 2019 minulle merkitsee paljon, olen toteuttanut paljon Unelmiani toteen jo ja haluan nyt jakaa vielä enemmän sinulle avaimia toteuttaa sinun Unelmia toteen!

unelma vuosi

Minun 2019 vuosi tulee olemaan omistettu pyyteettömälle rakkaudelle ja jakamiselle. Sitä haluan lisätä enemmän elämääni ja sitä haluan myös silloin jakaa ja vastaanottaa!

Minun unelmavuoteeni voit tulla mukaan toteuttamaan omaa unelmaasi:

TERVETULOA UPEA VUOSI 2019!

Tammikuu 2019

7.1. Unelma Itsestä Verkkovalmennus alkaa! NYT MUKAAN!

14.1. Kokonaisvaltainen Detox alkaa!

NYT MUKAAN!

Huhtikuu 2019

20-27.4. Unelmanaisten retriitti Balilla,

VARAA PAIKKASI NYT

Syyskuu 2019

13.-15.9. Unelma Itsestä -retriitti Suomessa, VARAA PAIKKASI NYT

Lokakuu 2019

8.-15.10. Unelmanaisten retriitti Balilla,  

VARAA PAIKKASI NYT

HENKILÖKOHTAISET VALMENNUKSET ympäri vuoden räätälöitynä juuri sinulle sopiviksi.

Kaikki yhteydenotot suoraan: sinimarialimnell@gmail.com

Nähdään pian! ja muista voit ottaa minuun aina yhteyttä missä vain elämää askarruttavissa kysymyksissä ja minä vastaan sinulle aina parhaan ymmärrykseni mukaan! Tämä on minun Unelmani; auttaa sinua kaikessa missä voin.

Rakkaudella, Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *