Unelma Itsestä -kokemuksia

P9080171

Unelma Itsestä -kokemuksia

“Sain Sini-Marian valmennukselta paljon enemmän, kuin odotin. Valmennus oli erittäin kokonaisvaltainen. Olen suositellut valmennusta ystävillenikin. Sain paljon hyvää positiivistä mieltä ja energiaa elämään. Tutkimusmatka omaan minuuteen, oman hyvinvoinnin lähteille hyvän ja välittävän oppaan avustamana. Sini-Maria on valmentajana erittäin kannustava ja välittävä.”

Jenna, 28 v., Helsinki

“Koen että Suvin kannustuksesta ja rohkaisusta oli minulle apua ruokavaliomuutoksessa. Fodmap-ruokavalio on auttanut vatsavaivoihini ja närästykseen. Koen että aineenvaihduntakin on vilkastunut.”

Satu, 43 v., Hyvinkää

“Unelma itsestä -ohjelmaan lähtiessäni en oikein tiennyt, mitä odottaa. Omat tavoitteeni olivat lähinnä fyysisien muutosten hakemisessa ja liikunnan ilon löytymisessä sekä sen vakiinnuttamisessa osaksi arkea pysyvästi. En osannut kuvitellakaan, että 4 kk myöhemmin olisin siinä pisteessä, missä nyt olen. Saavutin tavoitteitani ja loin matkan varrella uusia tavoitteita, mutta suurimmat ja yllättävimmät muutokset syntyivät kuitenkin henkisellä puolella.

Tuuli ravisutti mahtavalla elämänasenteellaan ja ilollaan oman elämäni rakenteita positiivisella tavalla ja antoi rohkeutta ja keinot poistua mukavuusalueeltani ja kyseenalaistaa tekemiäni valintoja. Heräsin konkreettisesti siihen, että elämä on tässä ja nyt ja siitä saa ja pitää nauttia joka hetki. Tiedän nyt, että elämässä ei todellakaan tarvitse tyytyä vähempään kuin parhaaseen ja se on kaikki ainoastaan itsestäni ja omasta asenteestani kiinni. Kaikki on mahdollista ja jos asioita tekee sydäntään kuunnellen, ei voi koskaan olla väärässä tai epäonnistua.

Alkutavoitteistani poiketen, Unelma itsestä oli minulle pelkkien fyysisten muutosten lisäksi matka tasapainon, ilon ja oikean suunnan löytämiseen. Matka, jonka tavoitteena ei ole määränpää vaan itse matka, kaikkine hetkineen. Tässä ja nyt.”

Riikka, 26 v., Tampere

“Lähdin mukaan Unelma itsestä -ohjelmaan, jotta saisin vartalon, josta olen jo pitkään haaveillut. Halusin liikunnan ja terveellisen ruokavalion osaksi jokapäiväistä arkea. Olen saanut paljon valmennuksesta niin fyysisesti kuin myös henkisesti, eli tuloksia on todellakin tullut! Voin suositella valmennusta jokaiselle, joka miettii pitäisikö lähteä mukaan. Itse olen saavuttanut paljon ja olen jatkuvasti lähempänä Unelmaa itsestäni.”

Susanna, 31 v., Tampere

“Unelma itsestä -ohjelmaan lähtiessäni en oikein tiennyt, mitä odottaa. Omat tavoitteeni olivat lähinnä fyysisien muutosten hakemisessa ja liikunnan ilon löytymisessä sekä sen vakiinnuttamisessa osaksi arkea pysyvästi.

Essi-Maria, 31 v., Helsinki

“En osannut kuvitellakaan, että 4 kk myöhemmin olisin siinä pisteessä, missä nyt olen. Saavutin tavoitteitani ja loin matkan varrella uusia tavoitteita, mutta suurimmat ja yllättävimmät muutokset syntyivät kuitenkin henkisellä puolella.”

Tuula, 44 v., Tampere

“Heräsin konkreettisesti siihen, että elämä on tässä ja nyt ja siitä saa ja pitää nauttia joka hetki.

Tiedän nyt, että elämässä ei todellakaan tarvitse tyytyä vähempään, kuin parhaaseen ja se on kaikki ainoastaan itsestäni ja omasta asenteestani kiinni. Kaikki on mahdollista ja jos asioita tekee sydäntään kuunnellen, ei voi koskaan olla väärässä tai epäonnistua.”

Terhi-Tuulia, 52 v., Vantaa

“Alkutavoitteistani poiketen, Unelma itsestä oli minulle pelkkien fyysisten muutosten lisäksi matka tasapainon, ilon ja oikean suunnan löytämiseen. Matka, jonka tavoitteena ei ole määränpää vaan itse matka, kaikkine hetkineen. Tässä ja nyt.”

Noora, 22 v., Espoo

“Lähdin mukaan Unelma itsestä valmennusohjelmaan, jotta saisin vartalon josta olen jo pitkään haaveillut. Halusin myös liikunnan ja terveellisen ruokavalion osaksi jokapäiväistä arkea.”

Anita, 35 v., Ylöjärvi

“Olen saanut paljon valmennuksesta niin fyysisesti kuin myös henkisesti, eli tuloksia on todellakin tullut.”

Janina, 32 v., Helsinki

“Unelma itsestä- valmennuksen ryhmäläisten tuki on ollut myös korvaamatonta. Jo heti ensimmäisenä päivänä kun Facebook- ryhmä perustettiin, tunsin olevani oikeassa paikassa. Tämä on ihmeellistä, sillä en tuntenut entuudestaan ketään ryhmän naisista. Koko valmennuksen ajan ryhmässä on ollut loistava ilmapiiri ja jokainen nainen on saanut olla oma ihana itsensä. Olemme muun muassa tsempanneet ja tukeneet toisiamme sekä jaettu iloja ja suruja. Ryhmässä on ollut mukavaa keskustella asioista, sillä jokainen meistä oli tavallaan samalla viivalla, vaikka jokaisella oli omat henkilökohtaiset tavoitteet. Kaikilla päämääränä oli kuitenkin Unelma itsestä, joten yhteenkuuluvuuden tunne oli luja ryhmän sisällä. Ei ollut asiaa, jota ei näiden naisten kanssa olisi voinut jakaa. Toki jokainen sai osallistua ja avautua ryhmän sisällä juuri sen verran kuin itse halusi. Kaiken kaikkiaan jokaisesta näistä naisesta on tullut tärkeä osa elämääni.”

Tuija, 27 v., Riihimäki

“Ennen valmennusta olin allapäin suurimman osan ajasta. Olin tyytymätön itseeni ja pettynyt elämään. Aloitin Unelma Itsestä-valmennuksen vähän arkaillen, koska pelkäsin että minusta ei olisi tähän, mutta sisimmässäni halusin muutosta mun kurjaan elämään. Tuuli kuitenkin ymmärsi mun heikkoudet ja halusi auttaa mua kohti parempaa minua. Alku lähti aika ankeasti muutenkin, koska en vaan pystynyt uskomaan itseeni. Ajatus siitä, että ruokavaliomuutos pysyisi ruodussa enemmän kuin viikon tai että ensimmäisten lihaskipujen jälkeen jatkaisin treenejä, tuntui kaukaiselta.

Yllätin itseni valmennuksen avuin. Mua auttoi hirveesti nimenomaan se, että Tuuli uskoi muhun ja tiesi, että mä pystyn. 4 kk aikana mä olen oppinut mm. hyväksymään itseni, olemaan armollisempi itseäni kohtaan, terveelliset elämäntavat. Olen myös saanut konkreettisempia muutoksia, kuten 8 kg:n painonpudotus. Ennen kaikkea ehkä tärkeimpänä kuitenkin olen oppinut nauttimaan tästä matkasta. Olen sisäistänyt sen että muutokset, kuten painonpudotus, ei tapahdu hetkessä. Elämästä voi kuitenkin nauttia myös tässä vaiheessa, kun kulkee kohti unelmien minää.”

Jonna 22 v., Lahti

“Voin suositella valmennusta jokaiselle joka miettii pitäisikö lähteä mukaan. Itse olen saavuttanut paljon ja olen jatkuvasti lähempänä Unelmaa itsestäni.”

Janette, 19 v., Tampere

“Valmennusohjelma antoi minulle paljon, sekä henkisesti että fyysisesti. Olen positiivisempi, iloisempi, itsetuntoni on noussut, olen pudottanut painoa ja kuntoni on parantunut. En olisi ikinä uskonut, että voin onnistua laihduttamisessa ja terveellisten elämäntapojen opettelussa. Tämän kaiken mahdollisti valmentajani sekä ryhmäläiset. Olen kiitollinen, että minulla oli mahdollisuus osallistua Unelma itsestä -valmennukseen!”

Tiia, 30 v., Lahti

“Ennen Unelma itsestä- valmennusta olin koettanut laihduttaa lukuisia kertoja itsenäisesti, mutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Unelma itsestä- valmennusohjelma kuulosti juuri minulle sopivalta – henkilökohtaista valmennusta sekä ryhmän tuki. En tiennyt mitä syödä, mitä liikuntaa minun tulisi harrastaa ja minkä verran. Tiesin vain, että en ole tyytyväinen vartalooni. Kaikkiin näihin sekä moniin muihin asioihin sain vastauksen valmennuksen aikana.”

Heidi, 38 v., Turku

“Kiitos kuule sulle, siellä (salilla) on viihdytty 😀 Mulle on tullut käsiin lihaksia! Ja peppukin alkaa muovautua hitaasti. Kovasti olen saliohjelmasta tykännyt.”

Mia, 23 v., Helsinki

Oletko sinä seuraava, joka uskaltaa lähteä elämään unelmien täyteistä elämää?