Keveyttä ja kauneutta kesään

Top 10 Tuuli Kaunisluonnon henkilökohtaiset vinkit keventää ja kaunistua kesällä.

Tässä kirjoituksessa omat Top vinkkini siihen, miten sädenhtiä lisää omaa kauneuttaan. Jotkut vinkit saattaavat kuulostaa radikaaleilta, mutta elämä on sitäkin… uusia oivalluksia syntyy mukavauusalueen ulkopuolelta ja tämä teksti on nimenomaisesti henkilökohtaisia vinkit – toimet joita itse tekisin/teen kaunistautuessa entisestään. Annetaan Kauniin Luontomme kokoistaa!

Kukapa meistä naisista ei tahtoisi säteillä kukkien lailla kesän aikana ja varsinkin kesän juhlissa. Ennen kuin luet listaukseni on hyvä muistuttaa itseä siitä, että kauneus on katsojan silmissä ja kauneus on jotain minkä sinä sallit itsesi kokea. Näe kauneus jokaisessa ainutlaatuisessa ihmisessä ja paljastat sitä entistä enemmän itsellesi. Onnellisuus, viattomuus ja rehellinen läsnäolo on kaunista. Sinä olet kokonainen kaunis nainen!

1. SUN GAZING – Auringon tuijotus. Aloita päivä siihen aikaan, kun auringon ensimmäiset säteen nousevat horisontista ja tulet huomaaman olossasi radikaalin muutoksen! Kartoita kotisi lähistöltä paikka jossa voit nähdä nousevan auringon. Herää aikaisin ja kysennalaistamatta nouse katsomaan auringon ensimmäisiä säteitä. Annan päivän ensivalon täyttää itsesi. Tee tätä 21 perättäistä päivää ja tulet olemaan uusi ihminen.

2. Nestepaasto. Paastoa muutamana päivän nauttien ainostaan nesteitä. Anna keholle aikaa tasapainottaa itseään ilman jatkuvaa energistä taakkaa ruoansulatuksessa.

Huom! Paastoa ei pidä tehdä “puolivaloilla” tarkoittaen, että sokeasti haet ainoastaan fyysisiä hyötyjä itsellesi. Paastolla on aina seuraukset myös mentaaliseen sekä emotianaaliseen itseemme sekä sitä paluu “arkeen” pyytää tietoista integrointia toimissa, jotta sen tarjoama portti hyvään oloon tulee nähdyksi. Mikäli paasto on sinulle uusi asia suosittelen sen suunnittelemista sekä myös toteutusta henkilökohtaisen valmennuksen tukemana, jossa saat mm. hyvät ohjeistukset minkälaisia nesteitä nauttia.

3. Sauno, ui sekä rentoudu. Saunominen, uiminen ja rentoutuminen puhdistavat monella tasolla. Lisäksi nämä ovat toimina sellaisia joissa voit olla lempeästi rakkaudella läsnä kehosi kanssa. Uimisella tässä vinkissä tarkoitan erityisesti rentouttavaa uimista ja vesi elementtiin heitäytymistä. Kellu ja venyttele kehoa veden tukemana. Hengitä, rauhoitu ja rentoudu.

4. Hymyile taukoamatta. Hymyile, hymyile ja hymyile. Hymyile silmistäsi saakka. Hymyily on kaunista sekä sillä on onnellisuutta lisäävä vaikutus. Hymyile niin, että alat hymyilemään ääneen saakka. :DD Onnellisempana teemme parempia valintoja. Entistä paremmat valinnat mm. ruokailujen, liikunnan sekä levon suhteen keventävät oloamme.

5. Vesilasi aamuisin jossa on tilkka omenaviinietikkaa saa aikaan ihmeitä vatsassa ja sitä myötä mm. ihossa. (Huom. suosittelen luontaistuotekaupoista saatavaa omenaviinietikkaa. Maku on huomattavasti erilainen kuin norm. kaupoista hankittavissa.)

6. Kevyt liikunta aamuisin luonnossa. Lähde kevyelle kävelylle luonnon keskelle ja hengitä heräävää päivää itseesi. Lisää kaunistavaa vaikutusta saat, kun mietit samanaikaisesti asioita joista olet kiitollinen sekä käyt positiivista keskustelua sinun ainutlaatuisen kehosi kanssa. Kauniit ajatukset ovat kultaa arvokkaampaa!

7. Pukeudu mukavasti. Pukeutumisellamme voimme vaikuttaa jatkuvasti siihen minkälaiseksi koemme olomme. Pukeudu vaatteisiin jotka ennen kaikkea tuntuvat mukavilta ja sen jälkeen saavat sinun olosi tuntumaan kauniiksi.

8. Ruokaile rauhassa. Rauhoita tila ja tilanne, kun ruokailet. Syö kokonaisia aterioita napostelematta ja vältä sinua stimuloivia ruoka-aineita kuten sokerit, alkoholi, liiallinen kahvi ja kaakao. Mikäli tahdot kokea keventävää vaikutusta ruokailujen puolesta nopeasti suosisin myös viimeisen aterian olevan n. klo 18 aikoihin ja tämän jälkeen iltarytmin rauhoittamista, mikäli tällainen sopii oman arjen rytmiin. Jokaiselle löytyy omat sopivat rutiinit ruokailuihin jotka tukevat kauneutta sekä keveyttä. Mikäli sinä vielä etsit niitä lähde mukaan valmennukseen ja löydetään ne yhdessä.

9. Täytä koti kukilla ja hyvillä tuoksuilla. Olomme on hetkessä kauniimpi, kun ympäristömme peilaa meille sitä entisestään. Pidä huoli itsestäsi pitämällä huoli, että kotisi muistuttaa sinua kauneudesta. (Huom! Kotisi on valtakuntasi ja kannustan jättämään sinne kauniita viestejä itsellesi, jotka saavat sinut aina hymyilemään.)

10. Jaa inspiraatiosi ja lahjasi – auta muita. Kun koemme olomme hyödylliseksi alamme säteilemään rauhaa, myötätuntoa ja luontaista iloamme – olemme luonnostamme kauniita. Tee päivittäin jotain sellaista jossa koet olevasi hyödyksi myös muille. Auta pyyteettömästi ystävää tai vaikka naapuria ja koe se uskomaton kaunistava vaikutus mikä sinun luonnossasi syntyy pyyteettämän avun tarjoamisesta. Tämä on jotain mitä rahalla ei voi saada!

Sinä senkin kaunis! Kaunistaudutaan yhdessä! Harjoittelu tekee mestarin. Mikäli olet tällä hetkellä elämässäsi siinä pisteessä, että testailet omia siipiäsi ja olet valmis nousemaan niille, ota yhteyttä kysyäksesi vapaita aikoja henkilökohtaiseen valmennukseen. Tuuli ja Sini ovat sinua varten puhaltamassa voimaa lennollesi. Tilaa kotiisi myös Unelma Itsestä työkirjat siivittämään arkesi kulkua. Työkirjoista löydät loistavia tehtäviä kokea olo kauniiksi sekä kevyeksi.

Parhautta ja kauneutta hetkiisi,
Tuuli Kaunisluonto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *