Kehon muokkausta päivittäisin toimin – Keep going with good intentions!

Tietoisuutemme rakkaassa kehossammme ohjaa meitä meille oikeaan toimintaan.

Kehomme on elettyjen vuosien tulosta. Ei pelkästään omien vuosiemme vaan myös elettyjen vuosien vanhempiemme sekä yhteiskuntamme historiassa. Kehon nykyinen olomuoto on syntynyt toimista joita olemme sille vuosien saatossa tarjoilleet. Toimet ovat lähteneet liikkeelle olosuhteiden kannustama sekä uskomuksiemme ajatustemme laadun mukaisesti (sekin on perittyä.) – Tämä lyhyenä introna, jotta ymmärrys kehosi tämän päivän tilasta kasvaa.

Loistava uutisia on, että voimme muokata tänä päivänä kehoamme itsellemme sekä tuleville sukupolville sellaiseen muotoon johon olemme tyytyväisiä. Ulkoiset olosuhteen yhteiskunnassa tänä päivänä eivät suoraan vaadi atleettista kehoa (meidän ei tarvitse enää selviytyä elämässä, se ei ole kiinni fysiikasta), mutta sisäinen olosuhde itsessämme tietää minkälaista muotoa se tahtoo – sellaista mihin olemme tyytyväisiä sydämessämme. Totuus on, että jokainen keho on ulkomuodoltaan ainutlaatuinen ja kauneusihanne ulkopäin tulevana saattaa luoda paineita sille miten jonkin asian pitäisi olla. Totuus on myös, että terveessä ja hyvinvoinassa kehossa jossa energia virtaa, ajatukset ja tuntemukset liikkuvat eteenpäin elämme terveellisesti sekä pitkäikäisesti.

Omalta osaltani tahdon kannustaa siis terveellisyyteen. Sen tunnustamiseen, että on aika ylistää elämän luonnollista hyvinvointia, antuatua sille ja tukea tietoisesti omilla päivittäisillä harjoituksilla sitä tilaa joka pitää meidät kokonaisvaltaisesti tasapainon tunnussa.

Sinä siis ohjelmoit omaa itseäsi sekä myös itseäsi tulevien sukupolvien varalle osana yhteiskuntaa. Tämä on yksi tärkeimmistä tehtävistämme elämässämme, vaikka sen arjen pyörityksessä saattaisimme unohtaa. Elämään saa hetkessä hyvää oloa, kun kääntyy itsensä sekä läheistensä puoleen ja ryhtyy pienin kunnioittavin – läsnäolevin elein ylistämään sitä mitä On.

Päivitäinen harjoittelu tuottaa tulosta!

Kun tahdomme mennä eteenpäin ja toteuttaa omia unelmia, se tarkoittaa mm. oman elinvoiman lunastamista sekä omiin kenkiin täysin astumista – vaikka kengät saattaisivatkin olla täysin uudet ja tuntua hetkellisesti oudoilta. Kenellä on enää aikaa paeta omaa potentiaaliaan? Elämä tarjoaa niin paljon mahdollisuuksia niille joiden sydän on avoin ja mieli viritetty yhteisen hyvän puolesta.

Siinä missä kannamme mukanamme osaa historiasta on meidän muistutettava itseämme päivittäin tulevasta – unelmistamme, jotta meillä on inspiraatiota tehdä itsellemme suotuisia asioita sekä ottaa vastaan haluttua muutosta. Älä tingi unelmistasi vaan tuo ne osaksi arkipäivääsi. Tämä auttaa sinua onnistumaan fyysissä tavoitteissasi. Anna aikaa sen kuvittelulle, mitä todella tahdot ja luo tapa päiviisi jolla voit muistuttaa itseäsi omista unelmistasi päivittäin. Se voi olla vaikka aiheesta kirjoittaminen, aiheen äärellä meditoiminen tai inspiroivien kuvien katsominen. Sinussa on elämänvoima luoda tulevaa. Tulevaisuus luodaan sinun kauttasi. Kiinnitä huomiota sihen mihin kiinnität huomiota.

Ajatusten laatu on ratkaisevassa osassa sen suhteen kuinka nopeasti muutoksia tapahtuu ja mitä tapahtuu. Kerro yksikin syy miksi pitää kiinni negatiivista kokemusta tuottavasta ajatuksesta?

Ajatukset ovat meissä ja voimme muokata niitä jokaisella hetkellä. Voimme tulla tietoiseksi siitä mitä ajattelemme. Voimme huomata ajatuksemme, olla samaistumatta siihen, kyseenalaistaa palveleeko ajatus omia unelmia ja harjoitella toiston avulla uutta ajatusta joka antaa meidän hengittää sekä tuntuu vapauttavalta. Kun toistamme jotain ajatusta siitä tulee uskomus ja jokainen asia johon uskomme tulee näkyväksi fyysisessä todellisuudessamme.

Kun hallitsemme ajatuksemme, hallitsemme tunteemme ja näin hallitsemme fysiikkamme.

Tällä kirjoituksella tahdon vain tuoda sinulle entistä enemmän inspiraatiota siihen, että päivittäinen harjoittelu omien unelmien edessä tuottaa tulosta! Ei ole muuta mahdollisuutta! Joskus unelmat toteutuvat yllättävää reittia, mutta pitämällä rauhan, myötätunnon sekä kehon kuuntelun mukana omissa päivittäisissä toimissa on helpompaa kuunnella mihin suuntaan tänään kääntyä risteyksessä.

From prosessing into practise – Nyt on aika päivittäiseen toimintaan. Lähde liikkeelle, koska tahdot paljastaa elinvoimaa kauttasi elämään. Liiku ja pidä kepeä ote tekemisessä mukana. Tee tänään se mikä tuntuu helpolta rasittamatta itseä huomisen lupauksista. Huomenna teet sen mikä tuntuu helpolta silloin.

Kannustan sinua tulemaan mukaan valmennuksiin, jossa saat virikettä sekä tehtäviä kyseisien aiheiden parissa pitkän ajan. Näin ohjelmoit itseäsi perustavanlaatuisesti uskomaan entistä enemmän itseesi, näkemään mahdollisuutesi elämässä sekä laittamaan muutoksia konkreettisesti alulle omassa elämässä.

Todella, ikinä ei tiedä mitä kulman takaa tulee vastaan ja elämä vuoden kuluttua voi olla paljon uskomattomampaa kuin mitä nyt osaa kuvitella. Ylistä tänään rakkaudella sitä mitä kaikkea hvyää sinä sekä yhteisösi ovat.

Parhautta hetkeesi!

Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *