Kehon ja mielen detox

kehon_ja_mielen_puhdistautumista

Miten sinä hoidat kokonaisvaltaisesti itseäsi, mieltäsi ja kehoasi?

Kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa itselläni on ollut tärkeimpänä seikkana mielen kirkkaus. Olen sairastanut useita vuosia sitten masennuksen ja tuolloin heräsin ymmärtämään ravinnon puhtauden vaikutuksista meidän mieleemme, energiatasoihin, iloisuuteen, onnellisuuteen, ihon ja suoliston hyvinvointiin. Jotta voin olla onnellinen on mieleni oltava kirkas ja puhdas. Kaikki Unelmien toteutus, sydämen kuuntelu ja intuition seuraus on ainoastaan mahdollista puhtaasta mielestä ja kehosta.

Olen vuosia opiskellut kokonaisvaltaista hyvinvointia monelta eri kantilta ja auttanut tuhansia naisia löytämään omaa voimaa ja kestävää hymyä! Ja kaikkien näiden vuosien aikana olen aina vain palannut siihen, että jos vesi ja ravinto mitä nautimme ei ole puhdasta, ei liikunta tai meditaatio auta. Mieli ja olotila kehossa ei voi olla hyvä ja kirkas, jos sitä saastuttaa päivittäin prosessoidulla, lisäainekylläällä ja ravinneköyhällä ravinteella!

Henkilökohtaisesti puhun vahvasti paaston ja puhtaan ravinnon puolesta. Ja puhun vahvalla kokemuksen äänellä! Olen rakentanut vapaan Unelmieni elämän, kirkasta mieltä, focusta ja puhtaan kehon antaman signaalien avulla! Ilman puhdasta ravintoa ja vettä olisin edelleen kerrostalokaksiossa ja kävisin harmaalla mielellä töissä uupumassa 45h viikosta.

Haluankin siis sinun nyt lukevan alla olevat vinkit  toteuttaa henkiset ja fyysiset Unelmasi toteen vuonna 2019!

puhdistavat_reseptit

Mehu- tai vesipaastopäivät! Parhaita päiviä hemmotella itseäsi <3

Miten puhdistaa kehoa, kirkastaa mieltä ja vapauttaa energiaa? Tässä ohjeita paastoon ja ravintoon:

Valmista paastopäivän aloitus hyvin etukäteen, jotta voit nauttia paastopäivästäsi rauhallisesti. Aloita paastopäivään valmistautuminen keventämällä ruokavaliota, lisäämällä luomukasvisten määrää, rauhallista liikuntaa ja veden juomista ,jotta itse paastopäivänä voit vain rentoutua nauttimaan olemisesta ja antaa kehon puhdistua.

Paastopäivä antaa kehollisesi aikaa detoksifikaatiolle, joka tarkoittaa kehon puhdistamista haitallisista kuona-aineista. Mieli kirkastuu ja saat valtavasti energiaa kun kuona-aineet ovat poistuneet kehostasi.

LISÄÄ RUOKAVALIOOSI PUHDISTAVIA RAAKA-AINEITA:

Tärkeimpänä mainitsen heti puhtaan veden! Ei ole mitään sen tärkeämpää kuin puhdas vesi, sillä sitä me suurimmaksi osaksi olemme ja kaikki meidän muistot ja tunteetkin sijaitsevat meidän kehon nesteissä. Joten muista nauttia paljon lähdevettä tai vähintäänkin suodattimen kautta puhdistettua vettä!

Psst… Sinulle hyvä lukija alennuskoodi: UNELMAITSESTÄ , jolla saat -10% alennuksen AQVAN laadukkaista vedensuodattamista

  • Sitrushedelmät kuten greippi, sitruuna ja limetti puhdistavat maksaa ja auttavat ruoansulatuksessa
  • Valkosipuli auttaa maksan puhdistuksessa. Maksan toimintaa tehostavat raa’at vihannekset.
  • Vihreät vihannekset, kuten pinaatti, korianteri, lehtikaali, rucola ja erilaiset levät sisältävät lehtivihreää, joka puhdistaa kehoa tehokkaasti ja tehostaa aineenvaihduntaa.
  • Vihreä ja valkoinen tee edesauttavat maksan toimintaa. Korvaa kahvi teellä.
  • Käytä kurkumaa. Kurkumaa pidetään puhdistavana, ruoansulatusta parantavana, kuumetta laskevana, tulehduksia lievittävänä ja maksaa hoitavana kasvina.
  • Superfoodeista esim. chorellalla on erityisesti puhdistavia vaikutuksia,
  • Psst… Sinulle lukija alennuskoodi: unelmafoodin, jolla saat -15% alennuksen normaalihintaisista Foodinin tuotteista
  • Erilaiset mausteet auttavat myös kehoa puhdistautumaan. Kannattaa suosia mm.kurkumaa, inkivääriä, safrania, kuminaa, rosmariinia, kardemummaa, ceylon-kanelia ja cayennepippuria.
  • Hedelmät sisältävät paljon vettä, joka auttaa kehoa pääsemään eroon myrkyistä. Ne myös sulavat helposti ja sisältävät paljon antioksidantteja, ravinteita, kuituja ja tärkeitä vitamiineja.
  • Suoliston toiminnan tueksi probioottista fermentoitua ruokaa ja juomia: esim hapankaali, kimchi, maustamaton luomu jugurtti, kombucha, vesikefiiri, omenaviinietikka, Boris Maitohappobakteerijuoma etc.

Jos et ole tehnyt paastoa tai tutustunut kehoa luonnollisesti puhdistaviin raaka-aineeisiin ja niiden huimaan vaikutukseen painon ja mielen hallinnassa niin lähde mukaamme naisten omaan 8 viikon Kokonaisvaltaiseen DETOX-valmennukseen 14.1.2019 ! TERVETULOA!

Kokonaisvaltainen Detox alkaa 14.1.2019 ja valmennuksessa opit:

– Detoxaamaan
– Toteuttamaan paaston itsenäisesti
– Lisäämään ruokavalioosi puhdistavia Detox -raaka-aineita
– Hyödyntämään liikettä kiihdyttämässä rasvanpolttoa
– Luopumaan turhasta ja vastaanottamaan tilalle parasta
– Haastamaan vanhoja ajatusrakenteita
– Rentoutumaan ja meditoimaan
– Luomaan uutta Unelmaelämääsi

Tämä 8 viikon Detox -valmennus parantaa elämänlaatuasi laittamalla kehon ja mielen kuona-aineet liikkeelle. Valmennuksessa kuljet kohti Unelmasinää parhaalla mahdollisella tavalla: Puhdistamalla vanhan matkasta ja tekemällä tilaa uudelle.

Lähde mukaan tästä!

https://www.unelmaitsesta.fi/unelma-itsesta-valmennukset/kokonaisvaltainen-detox-8-viikkoa/

Vielä ehdit mukaan!

Tervetuloa ja rakkaudellisia terveisiä!

Sini-Maria

puhdistava_ruokavalio


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *