Kaunis, kevyt olo ja Unelmat toteen

kaunis

Hei kaunis! On ollut ihana käydä läpi Unelma iIsestä-materiaaleja ja inspiroitua luomaan uusia innoittavia valmennusharjoituksia. Sellaisia harjoituksia ja tekstejä, jotka antavat meille lisää tilaa avata kevyttä ja kaunista oloa sisältämme. Sellaisia harjoituksia, jotka lisäävät unelmien saattamista toteen jokaisena päivänä. Kaikki tehtävät ja harjoitukset, joita me Unelma Itsestä-valmentajat luomme, ovat sellaisia, jotka ovat koskettaneet omaa elämäämme positiivisesti. Harjoitukset ovat saaneet alkunsa valmentajan hyvästä olosta. Näiden harjoitusten tarkoituksena on viedä meitä eteenpäin ja saada elämä tuntumaan kevyeltä ja kauniilta.

 

Valmentajana on tärkeää pitää erittäin hyvää huolta omasta hyvinvoinnistaan ja tasapainosta elämän jokaisella osa-alueella. Jotta voin pitää huolta itsestäni ja valmennettavistani, teen itse paljon harjoituksia, jotka pitävät minut hyvinvoivana. Jotta voin suositella tuleviin valmennuksiin harjoituksia, testaan ne ensin aina omassa arjessani moneen kertaan, jotta todella tunnen vaikutuksen itsessäni. Luen myös paljon erilaisia materiaaleja, haen itselleni inspiraatiota muista valmentajista ja myös ihan viihdejulkaisuista. Esimerkiksi mielestäni MTV:n artikkeli kauneusihanteista, hyvinvoinnista ja sisäisestä kauneudesta oli kivaa sekä kevyttä luettavaa. Kaiken materiaalin, mikä tukee hyvää oloa ei tarvitse olla vakavaa ja raskasta luettavaa. Hyvinvointi syntyy usein yksinkertaisista raaka-aineista, kuten hymystä ja ilosta.

 

Tulevassa Kaunis, kevyt olo ja Unelmat toteen valmennuksessa pääsemme kurkistamaan omaan hyvään oloomme ja jakamaan samanhenkisessä naisryhmässä kokemuksiamme oman elämämme kauniin olon tuojista. Tämä kaksipäiväinen valmennus antaa ihanan aloituksen syyskuulle. On hyvä tarkistaa omassa olotilassa ne asiat, mistä kaunis ja kevyt olo kumpuavat, ja mitkä toimet niitä arjessa tukevat. Saatamme joskus hukata hyvinvoinnin ja punaisen langan arjen kiireessä tai hakea sitä mahdollisesti väärästä paikasta. Tämä syyskuu on täynnä uutta ja hyvinvoivaa energiaa. Ensin kaksi päivää maistelemme hieman, miltä kaunis ja kevyt olo tuntuu, ja sitten 4. päivä aloitamme 4 kk mittaisen kokonaisvaltaisen tutkimusmatkan Unelma Itseemme. Tämän syksyn onlinevalmennus on erittäin uniikki sillä tämä on Tuuli Kaunisluonnon viimeinen onlinevalmennus, älä siis jää tästä kokemuksesta paitsi! Tämä syksyn kausi tulee myös sisältämään uutta materiaalia ja tietenkin aivan huikean uuden valmentajan Suvi Sainion piristävän näkökulman sekä tuen kaikille ryhmäläisille.

 

Meillä on myös ilo ilmoittaa, että syksyn valmennuksessa mukana yhteistyössä luomassa Unelmia toteen on muunmuassa Foodin, Lootuskauppa, GoGo Liikuntakeskus, Matkaopasvapauteen ja paljon muita yhteistyökumppaneita. 

Tuleva ilmainen Kaunis, kevyt olo ja Unelmat toteen– onlinevalmennus 1.-2.9.2017. Ilmoittautua voit Unelma Itsestä Facebookissa. 

Unelma Itsestä Onlinevalmennus alkaa 4.9.2017. Varaa oma paikkasi syksyn huikeassa naisryhmässä 3.9. mennessä tarjoushintaan 179€ (norm. 199€). Unelma Itsestä Online-nettivalmennus

 

Paljon hymyä, kaunista ja kevyttä oloa sinun hetkeesi <3

 

Rakkaudellisin terveisin, Sini-Maria

 

Kaikki hyvinvointiin, henkilökohtaisiin valmennuksiin ja retriitteihin koskevat kysymykset suoraan sähköpostiini: sinimarialimnell@gmail.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *