Kannustus aktiiviseen elämäntapaan

Aktiivinen ja kehittävä elämäntapa antaa sinulle paljon energiaa ja kehittää sinua ihmisenä kokonaisvaltaisesti.

Aktiivinen elämä tarkoittaa elämän flown tarjoaman mahdollisuuksien huomaamista ja niihin tarttumista pelotta.

Mielemme tulee hertkästi väliin ja keskeyttää elämän flown. Se kertoo meille tekosyitä siitä miksi kannattaisi jättää tarttumatta tilaisuuksiin. Voit kuitenkin tulla tietoisammaksi mielesi oikuista ja kujeista sinua vastaan. Voit ohittaa nuo tekosyyt pienellä hymyllä mielellesi ja sanoa “kiitos vain, mutta valitsen mielummin elämisen kuin elämättä jättämisen.”

Kuuntele itseäsi ja intuitiotasi tarkasti ja huomaa, että useimmiten ensimmäinen ajatus on se jota sinun tulisi kuunnella. Ensimmäinen ajatus voi olla esimerkiksi, “pitäisi lähteä metsään” ja seuraava ajatus esim. “en voi koska, minua väsyttää” ja seuraava ajatus voi olla “ehkä mielummin katson elokuvan” ja niin edelleen… useasti ensimmäinen ajatus on aito ja puhdas ja sitä seuraavat ajatukset vain mielen tekosyitä saada sinut jättämään eläminen vähemmälle ja jäämään siihen mukavuus alueelle missä jo olet.

Mitä tapahtuu, kun ryhdyt aktiivisesti kuunteleen oikeita puhtaita ajatuksiasi ja heittäytymään tuntemattomaan? Ensinnäkin tulet voittamaan pelkojasi ja saamaan uskomattoman määrän uusia kokemuksia elämästä sekä ihmisistä.
Aktiiviset ihmiset ovat positiivisempia ja näkevät sekä kokevat elämässään enemmän. Kehosi ja mielesi pysyy terveenä kun se saa terveellisiä ärsykkeitä ja aktiviteettejä.

Haastan sinut heittäytymään ja kokeilemaan kaikkea uutta mitä mieleesi ensimmäisenä juolahtaa.

Kirjoita nyt ylös muutama asia mitä olet halunnut kokea tai tehdä viimeaikoina ja lähde heti toteuttamaan yhtä niistä.

Heittäydy elämän virtaan ja huomaa, että matkalla kohti haluamiasi asioita saattaa löytyä uusia käänteitä ja esim. metsään kävelyllä olikin jokin muukin merkitys, ehkä tapaat uuden ihmisen tai oivallat jotain arvokasta luonnossa.

Niinkuin monet viisaat ihmiset ovat sanoneet, et tule katumaan niitä asioita joita teit vaan niitä jotka jätit tekemättä.

Heittäydytään siis positiiviseen elämän virtaan ja sanotaan kyllä! Sanotaan kyllä kaikille aktiviteeteille, seikkailuille ja haastetaan itsemme rikkomaan mukavuusalueiden rajoja.

Koe, näe, heittäydy ja elä elämääsi täydellä energialla!

Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *