JUST DO IT! Heittäytymistä ja luottoa elämän virtaan

Muutama viikko sitten asiakas sanoi, että sähköinen ajanvarausjärjestelmä ei ollut antanut varata minulle aikoja tapaamisiin. Olin hetken ihmeissäni ja tutkin asiaa, mutta en saanut selville mitä oli tapahtunut. Ajattelin vain ”no eiköhän se ole ollut vain hetkellinen häiriö ja jatkoin päivän puuhiani tietäen, että kaikki on hyvin”….

Olen pyrkinyt kuuntelemaan sydämeni ääntä ja kunniottamaan elämää. Kuljen kohti sitä mitä todella sydämessäni haluan tehdä. Annan itselleni enemmän ja enemmän aikaa olla rauhassa ja luovan inspiraatio aallon tullessa kirjoitan ja luon asioita yhteiseen hyvään. Rakastan koko sydämestäni erikulttuureja ja erilaisia ihmisiä. Matkustaminen on ollut myös minulle aina tärkeää. Ottaessa kilometrejä alle perspektiivi kasvaa ja ajatukset saavat enemmän laajuutta sekä ymmärrys koko maailmaa kohtaan kasvaa.

Viime aikoina on tapahtunut paljon yllättäviä juttuja ja vain siksi ,että olen antaunut elämään ja luottamaan elämän virtaan. Tiedän selkeesti mitä sydämessäni haluan tehdä ja loput järjestäytyy kuin itsestään. Uskon myös, että oikeat ihmiset tulevat elämäämme oikeilla hetkillä. Toiset tulevat ainoastaan hetkeksi ja toiset pidemmäksi ajaksi.

Ystäväni kutsui minut luoksensa kylään. Hän asuu Hawaijilla, joten ensin otin kutsun leikkisästi vastaan, mutta annoin kuitenkin koko sydämeni sille ajatukselle, että se on hyvinkin mahdollista ennemmin tai myöhemmin. Tutustuin ystävääni viime vuonna Hawaijilla pikaisesti. Emme tunne toisiamme kovinkaan hyvin, mutta tiedät varmasti tunteen kuin ihminen tuntuu kuin omalta sisarelta tai parhaalta ystävältä vuosien takaa.

Palatakseni sähköiseen ajanvarausjärjestelmään jolla aloitin artikkelin… Se oli hetkellisesti estänyt ihmisiä varaamasta minulle aikoja ja näin kuin tilauksesta kesäkuuni oli tyhjä tapaamisista. Ymmärsin, että tässä on tilaisuus tarjottimella. Henkilökohtaiset valmennukset jatkuvat heinäkuussa, retriitt jossa olen mukana alkaa heinäkuussa ja siis kesäkuussa kirjoitan ja teen materiaaleja koneella. Kaikki olikin siis yllätten järjestetty. Jos elämä tarjoaa tälläisiä tilaisuuksia niin otan kiitollisuudella sekä rakkaudella vastaan kaikki mitä annetaan. Ostettuani lennot Hawaijille maailma näyttäytyi vielä anteliaampana ja sain yhteydenoton jossa selvisi, että saamme yritykseeni uuden tiimiläisen. Tässä kohtaa sydän on jo poksahtamaisillaan kiitollisuudesta ja rakkaudesta kunnes saan toisenkin yhteydenoton: ystäväni haluaa vuokrata asuntoni kesäkuuksi itselleen… Joskus elämä tarjoaa yht.äkkisä yllätyksiä jotka saattavat lennättää maailman toiselle puolelle. Edessä oleva tie saattaa olla tuntematon, mutta sydämen elävä palo voittaa liian miettimisen.

Usko siihen mitä rakkaudella teet. Antautuminen elämän virtaan tuo  mahdollisuuksia ja tilaisuuksia kuin vain sydän avoinna kiitollisena otat vastaan. <3

Heittäydy elämään ja kuuntele sydäntäsi! Just do it!

Rakkaudella, Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *