Inspiraatiota toukokuuhun – Toukokuun uutiskirje

Oikein hyvää toukokuuta!

Viimeisessä yhteisessä Online -valmennuksen puhelussamme kävimme ryhmän kanssa läpi omia vinkkejämme pysyvään hyvään oloon. Tästä inspiroituneena, kysyn alla olevassa pienessä tehtävässä sinulta samaa kysymystä. Terveyden kokeminen ei ole tähtiteidettä. Se on rehellisyyttä itselle siitä, mikä on tärkeää nyt. Pitäessämme huolta terveydestämme sekä tehdessämme näistä kyseisistä toimista automaattisia rutiineita vapautamme itsemme luomaan uutta elämäämme.

Nosta elämän kokemuksen tasoa tekemällä hyvinvointia ylläpitävistä rutiineista helppoja.

Pohdi nyt seuraavaa arkisia asioitamme sivuuttavaa kysymystä ja vastaa itsellesi:

Mitkä ovat viisi asiaa, jotka päivittäin toteutumalla saavat sinut menemään iltaisin nukkumaan hyvä tunne kehossa sekä mielessä?

Vastaa myös itsellesi:

Pystynkö toteuttamaan ylle listaamaani asiat helposti?

Mikäli vastasit KYLLÄ, loistavaa. Just do it! Toista rutiineitasi ja luota elämän paljastavan kauttasi sen ihmettä oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Mikäli vastasit EI, ota härkää sarvista. Tiedä, että kukaan ei pyydä sinua tyytymään vähempään, kuin mitä elämä voi parhaimmillaan antaa. Olet vapaa voimaan hyvin. Ole rehellinen siinä, missä tarvitset apua, tukea, inspiraatiota tai tietoa ja uskalla pyytää sinua. Me kaikki tahdomme todistaa sinua elämässä onnellista elämää jossa saat toteuttaa luovuuttasi rajattomasti. Tartu toimeen ja pian saat todistaa hyvinvointia ylläpitävien rutiinien sujuvuutta elämässäsi sekä niiden avaavia portteja elämän iloon.

Toukokuun tarjouksia

Seuraava Online -valmennus alkaa heti kesän jälkeen. Vielä toukokuussa uskomaton Early Bird -tarjous ennakkoon paikkansa varanneille. Koko valmennus paketti – 50% sekä saat lahjana Unelma Vuosi -valmennuskirjan. Varaa paikkasi nyt Shopin kautta hintaan 99 e (norm. 199 e).

Toukokuussa voit tilata itsellesi myös Unelma Vuosi kirjan – 50 % (18 e, norm. 36 e). Hyödynnä tarjous ja anna unelmillesi siivet ennen kesää.

Mielikuvitus + Elinvoima = Unelmien täyteinen elämä

Luodaan asioita enemmän ilostamme käsin,

Tuuli – Unelma Itsestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *