Inspiraatiota ja voimaa – yhdessä eteenpäin

Oma tieni voimaantumiseen alkoi vuosia sitten herätessäni ensimmäisiä kertoja ajatukseen, että ihmiset jotka vetävät yhtä köyttä vievät minua eteenpäin. Ymmärsin, että kilpailun sijasta yhdessä eteenpäin kulkeminen saa paljon enemmän positiivista muutosta ja voimaa aikaiseksi.

Nähdessämme ihmiset tasavertaisina ja uniikkeina opettajina polullamme ja tilanteita aina mahdollisuuksina oppia, kuljemme paljon vauhdikkaammin eteenpäin. Samaan suuntaan ja samankaltaisilla tavoitteilla varustetut ihmiset nopeuttavat meidän matkaamme omiin tavoitteisiimme. Yhdessä tekemisen ja kokemisen voima on huikea sekä se herättää onnellisuutta ja hyvänolon tunteita.

Valmentajana sekä tavallisena tallaajana pyrin viettämään paljon aikaa erilaisten osaajien kanssa. Pyrin olemaan avoin ja oppimaan eri huippu osaajilta kaiken mitä he jo osaavat jakaen samalla omia taitojani heille. Esimerkiksi tietotekniikan alueella ystäväni on maailmanluokan osaaja. Oma tietämykseni on häneen verrattuna olematon, joten pyydän usein hänen apuaan tarjoten vastapalvelukseksi omia osaamistani. Kummatkin meistä saamme, jaamme ja nauttimme yhdessä olemisesta.

Uskalletaan olla tiedon sekä uusien asioiden janoisia ja avoimia oppimaan uutta! Meillä on aina mahdollisuus oppia ja mennä eteenpäin elämässä. Vain pelko uudesta voi saada meidät jäämään paikoilleen. Tämän pelon voi voittaa kysymällä itseltään: “Onko täällä maailmassa ketään joka osaisi kaikki maailman asiat täydellisesti?” Kaikilla meillä on toisillemme opetettavaa sekä jaettavaa yllinkyllin. Sinulla on paljon sellaista osaamista mitä minulla ei ole ja olen innokas oppimaan sinulta ja jakamaan sinun kanssasi omaa osaamistani. Valmennusryhmämme oppimis voima sekä ilon voima on suurta. Täten olenkin kiitollinen ja onnellinen saadessani olla osana Unelma Itsestä ryhmässä oppimassa sekä jakamassa. Yhteinen hyvänolon pyörämme pyörii ja tuottaa sinulle, minulle ja kaikille meidän läheisille hyvää oloa. Yhdessä olemme enemmän!

Se joka onnea tuntee, sen kernaasti jakakoon kaikille ja moninkertaistakoon hymyt ihmisten huulilla!

Kiitos, että olet sinä ❤️

Rakkaudella, Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *