Iloisia liikunta hetkiä jokaiseen päivään

Jokaisena aamuna heräämme uuteen puhtaaseen päivään ja voimme aloittaa päivän luomisen täysin vapaina eilisestä. On mahtavaa että, olemme oman elämiemme luojia ja inspiroijia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen onnellinen että, olen ollut rohkea ja ottanut vastuun oman elämäni onnellisuudesta sekä päätöksistä vaikkakaan se ei jokapäivä ole helppoa tai kevyttä.

On ollut upeaa huomata kuinka paljon energiaa saamme kiitollisuudesta tätä hetkeä kohtaan ja kiitollisuudesta että voimme luoda elämäämme mitä vain tahdomme ja siihen suuntaan kuin haluamme.

Voimme kuunnella kehoammekin aamulla ja antaa sille parasta juuri sinä päivänä!

Keho rakastaa liikettä ja nauttii erilaisista tavoista liikkua.

Jokaisena päivänä voimme kuunnella kehoamme ja liikuttaa sitä sen pyytämällä tavalla ja liikuttaa kehoamme valitsemallamme nautinnollisella tavalla, silloin hymyilemme ja olemme iloisia liikkuessamme.

Ilo nautinnolliseen liikuntaan antaa paljon energiaa päiviimme ja keho nauttii siitä.

Olen aikoinani itse seurannut ystäviäni ja harrastanut heidän kanssaan lajeja, jotka kuitenkaan eivät ole olleet minulle nautinnollisia ja sopivia. Ymmärrettyäni, että minun ei tarvitse harrastaa samoja lajeja kuin ystävät tai lajeja jotka ovat muodissa tuossa ajassa, tunsin suuren helpotuksen ja vapauduin kokeilemaan ja tutustumaan uusiin lajeihin. Ymmärsin myös vapauden liikkua monella eri tavalla ja tyylillä eri päivinä.

Keho nauttii monenlaisista ärsykkeistä liikunnassa ja kehittymme kokonaisvaltaisesti monipuolisemmin, kun mukana on vaihtelevuutta. Voi olla hyväksi sinulle, että käyt harjoittamassa lihaskuntoa salilla, juoksemassa metsässä, rauhoittavassa pilateksessa ja vielä silloin tällöin uimassa muutaman kilometrin.

Minkälaiset liikunta muodot tuovat sinulle eniten hymyä hetkeen?

Kuunnellaan meidän mahtavaa täydellistä kehoa ja annetaan sille joka päivä iloisia liikunta hetkiä!

Rakkaudella, Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *