Ihanaa itsensä hemmottelua ja tuulikellojen sointuja

Millä tavoin sinä hemmottelet itseäsi? Teetkö hyvää ruokaa, teetkö itsellesi ihanan jalkakylvyn, käytkö rauhallisella kävelyllä vai varaatko kenties ajan hierontaan?

Jokainen meistä tarvitsee välillä omaa aikaa ja hetken irtautumista ja hiljentymistä arjen pyörteistä. Aina ei kuitenkaan ole mahdollisuutta lähteä lomamatkalle, mutta erilaisia pienempiä hemmotteluhetkiä on jokaisen helppo sisällyttää omaan arkeen.

Hemmotteluhoidossa Natural Wellness studiolla

Sini-Maria kävi minun, eli Saran luona ihanassa 90 minuutin hemmotteluhoidossa/ kasvohoidossa Natural Wellness studiolla Lauttasaaressa. Sara käyttää ihonhoidoissa luonnonmukaisia ESSE sarjan probioottisia ihonhoitotuotteita.

Ihanaa itsensä hemmottelua ja tuulikellojen sointuja - Sara Adolfsen - Natural WellnessIhanaa itsensä hemmottelua ja tuulikellojen sointuja - Sara Adolfsen - Natural WellnessIhanaa itsensä hemmottelua ja tuulikellojen sointuja - Sara Adolfsen - Natural Wellness

Sini-Marian hemmotteluhoito

Sinin iho tarvitsi runsaasti kosteutusta, joten tein Sinille kosteuttavan kasvohoidon. Hoito sisälsi alkuun pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hänen toivoman mekaanisen puhdistuksen. Tämän jälkeen tein Sinille pitkän hieronnan dekolte’-, hartia-, ja niskan alueelle, sekä kasvohieronnan. Naamion aikana hieroin vielä kädet ja hoidon lopussa tein ihanan äänihoito ja rentoutusmatkan tuulikellojen avulla.

Ajan voit varata tästä.

Ihanaa itsensä hemmottelua ja tuulikellojen sointuja - Sara Adolfsen - Natural Wellness

Hoidosta Sini-Marian sanoin:

“Saran kädet ja sydän on lämmin, se tuntuu ja välittyy jokaisessa hoidon kohdassa. En ole aikaisemmin kokenut näin kokonaisvaltaista kasvohoitoa. Koko hoito tuntui medtitaatio matkalta ja koko keho rentoutui. Lopuksi tuulikellot viimeisteli niin kauniisti hoidon. Tunsin oloni ihanan rentoutuneeksi, virkeeksi ja kauniiksi. Minulle on tärkeää, että tuotteet joita käytetään iholleni ovat laadukkaita ja täysin luonnollisia, joten ESSE sarjan probioottiset ihonhoitotuotteet saivat täyden kympin minulta. Voin suositella Saran upeaa hoitokokemusta koko sydämestäni sinulle.” -Sini-Maria

Tässä pienen pieni video ja tunnelmaa hoidosta:

https://www.unelmaitsesta.fi/wp-content/uploads/2019/02/img_6511.trim-1.mov

Lahja Unelma itsestä lukijoille

Tahdon nyt tarjota Unelma Itsestä lukijoille erityisen ihanan mahdollisuuden tähän samaan hoitoon. Tarjous on voimassa tämän viikonlopun ajan! Varauksen voi tehdä verkossa maaliskuulle. Jokunen aika on vapaana myös ensi viikon alussa.

Mainitse varauksen yhteydessä “Unelma itsestä”, niin saat hoidosta -10% alennuksen. Voit valita joko 60 min hoidon (norm. 90€), 90 min hoidon (norm. 105€) tai 120min hoidon (norm. 140€). Mekaaninen puhdistus sopii joko 90 min tai 120 min hoitoihin.

Ajan voit varata suoraan Saralta, Natural Wellness sivulta tästä linkistä ja tämä upea studio ja hoito sijaitsee Lauttasaaressa Meripuistotiellä. Lisätietoja voi myös kysyä suoraan Saralta, sara@naturalwellness.fi.

Iloista aurinkoista viikonloppua,

Sara ja Sini-Maria

Ihanaa itsensä hemmottelua ja tuulikellojen sointuja - Sara Adolfsen - Natural Wellness

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *