Hyvä suhde syömiseen?

Chia-puuro-resepti

Minkälainen suhde sinulla on syömiseen?

Syömämme ruoka vaikuttaa oloomme ja energiaamme kaikin tavoin. Valmennuksissa me Unelma Itsestä -valmentajat työskentelemme monien naisten kanssa, jotka tulevat valmennukseen syömishäiriötaustalta. Olemme saanet uskomattoman hyviä tuloksia aikaiseksi ja monet ovat luoneet syömisen kanssa erinomaisen suhteen, kun työstämme asiaa yhdessä.

Tässä viestissä jaamme muutaman ajatuksen sekä vinkin miten tehdä omasta suhteesta ruokaan entistä parempaa:

Tee asioita jotka inspiroivat sinua. Syöminen on iso osa elämää, mutta sen ei tarvitse olla koko elämä. On tärkeää löytää omaan elämään sellaista inspiroivaa tekemistä, johon tahtoo laittaa omaa energiaa niin, että syöminen tai oman kehon tuntemukset eivät ole nro. yksi tarkkailulistalla.

Luonnollinen tilamme on hyvinvointi ja tuossa tilassa myös syöminen tulee luonnistumaan hyvin. Tarvitsemme jokainen inspiroivia asioita, työtä, ystäviä tai harrastuksia jotka saavat meidät unohtamaan, että aika on olemassa. 🙂 Panosta tietoisesti elämässä itsesi ilmaisuun sinua ispiroivassa muodossa.

Syö luonnonmukaisesti. Kehomme on herkkä energioille ja jotkut aistivat kehon tuntemukset erityisen herkästi. Syömämme ruoka luo ajatuksia, tunteita ja vaikuttaa siihen miltä kehomme tuntuu. Kun syömme luonnollista luomutuotettua ruokaa ovat tuntemuksemme neutraaleja ja tilamme kehossa tuntuu hyvältä. Jättämällä prosessoidut ruoat pois ruokavaliosta voimme luoda entistä positiivisempaa suhdetta ruoan kanssa.

Vahvista tietoisesti uskomuksiasi siitä, että ruokaa saa syödä ja olet turvassa kehossasi, oli se millainen tahansa. Ruoasta saamme elinvoimaa. Elämä kantaa, olemme selvinneet tähänkin saakka, joten tule tietoiseksi, että tässä hetkessä – tässä kehossa ei ole mitään hätää. Kehomme pitää meistä jatkuvasti huolen parhaalla mahdollisella tavalla niiden ärsykkeiden avulla, joita sille tarjoilemme.

Ravitse itseäsi hyvin. On totta, että sinä olet paljon muutakin kuin kehosi. Luo terve elinvoimainen ihannekuva itsestäsi ja aina, kun muistat tämän mielikuvan käyttäydy arjessasi siitä lähtöisin. Voit kysyä itseltäsi: Jos olisin täydessä elinvoimassani nyt ja kokisin kaiken rakkauden itsessäni, mitä valitsisin tässä tilanteessa? Näin luomme askel kerrallaan itsellemme elinvoimaista itseämme.

Missä tahansa asiassa, muista jos sinulla on iso tavoite pilko tavoite pieniin osiin ja tee sinulle helppoja pieniä asioita kohti tavoitettasi jo tänään. Sinä pystyt mihin vain!

Terveisin, Unelma Itsestä -valmentajat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *