Hetkessä rauha löytyy

Palaa hengitykseesi.

Usko vain sitä tarinaa mielessäsi, joka synnyttää sinussa hyvän tuntemuksen.
Päästä irti sellaisista tarinoista jotka eivät tunnu hyvältä.
Astu askeleesi luottamuksesta elämää kohtaan.

Kuinka tärkeä onkaan muistuttaa itseä siitä, että voima elämään löytyy itsestämme. Kukoistaaksemme elämä pyytää meitä kasvamaan ja astumaan mukavuusalueemme ulkopuolelle. Antaudu koko olemuksellasi elämään ja ole valmis toimimaan tai rauhoittumaan. Ei ole toistaan parempia teitä kulkea tai parempia asioita luoda. Sinun totuutesi löytyy hyvän tunteen takaa. Toimi sen mukaisesti, että ensin ajatuksen tasolla idea jonka saat tuntuu oikealta. Paljasta elämäsi seikkailu itsellesi.

Tässä tekstissä saat inspiraatiota hiljentymisharjoitukseen, joka auttaa sinua tulemaan hetkeen selkeästä näkökulmasta. Harjoitus auttaa sinua tuntemaan oman voimasi, rauhoittumaan sekä olemaan entistä rohkeampi.

Viikko sitten sain kutsun seurata kuinka paikallinen parantaja teki työtään länsimaalaisten kanssa. Tilaan jossa istuimme ryntäsi nuori kaunis nainen jolla oli haaste ihonsa kanssa. Nuori nainen kertoi olevansa kiireessä ja toivoa saavansa nopeasti mahdollisen lääkkeen ihon haasteeseen. Parantaja katsoi tyttöä rauhan tilasta käsin ja kertoi, että valitettavasti hän ei toimi tytön kuvailemalla tavalla. Hän pyysi, että tyttö istuisi alas ja tapaus tutkittasiin, sillä tämä myös selvänäköinen parantaja osaa näin antaa yksilölliset ohjeet siihen, kuinka nainen voisi kokea olonsa jälleen terveeksi. Kävi selväksi, että lääke jonka tyttö saisi olisi sekä henkinen oivallus, että fyysinen rohto. Tyttö ei tavoittanut parantajan sanomaa vaan jatkoi tarinaansa kiireestä…
Parantaja vastasi: Siinä tapauksessa rukoile. Rukoile joka päivä. Mitä parempaa voit elämässäsi tehdä kuin rukoilla? Mihin sinulla on kiire, jos et ole ensin rukoillut?

Mitä parantaja todella tarkoitti vastauksellaan…
Mihin kuljemme elämässämme saattaa olla mielemme ohjelmoitua rataa jossa välinpitämättömästi kulutamme elämäämme. Elämä on Ihme! Elämän ihmeestä pääsee nauttimaan se joka antaa luvan rakkauden äänelle kaikua läpi toimista. Kun hiljennymme kunniottaen päivittäin elämämme äärelle on askeleemme paljon tietoisempi. Hiljentymällä (jota myös rukoukseksi voidaan kutsua) olemme enemmän läsnä ja näin toimimme tavalla joka automaattisesti tukee kehomme luontaista tasapainontilaa.
Oireet tasapainottumuuden tilasta joita mm. fyysinen kehomme saattaa ilmaista ovat myös kompassimme kulkea. Ne kertovat ja ohjeistavat meitä rauhoittamaan tahtia, olemaan avoimempia uusille asioille ja ennen kaikkea kunnioittamaan elämää itsessämme. Ratkaisut myös fyysisen tason haaseisiin ovat usein moniulotteisia tarkoittaen, että rohto voi parantaa haasteen väliaikaisesti, mutta sen uusiutumisen kannalta on tärkeä, että jokin meissä saa uuden vaihteen silmään joka muuttaa totuttuja toimintamallejamme.

Siispä tämän tekstin kannustus on sinulle: Hiljenny itsesi ääreen päivittäin. Ja kun sinulla on kiire, rauhoitu lisää. Luo sinun päivääsi sellainen rutiini joka saa kelat päässä pysähtymään ja sinut tulemaan läsnä totuutesi äärelle. Rauhoitu ja löydä lopulta loputon ilon lähde itsestäsi.

Esimerkki miten voit toteuttaa tämän kaikin tavoin elämää kaunistavan tehtävän:
Luo kotiisi tunnelmallinen tila kauniiden esineiden, tärkeiden kuvien ja mm. kukkien avulla jonka äärellä pysähtyminen on aina helppoa. Käytä musiikkia apunasi luomaan tunnelmaa ja istu tai rentoudu makuuasentoon. Keskity hengitykseesi ja luo yhteys sydämeesi. Voit miettiä kaikkia asioita jotka nostavat kiitollisuuden tunteen kokemukseesi. Ajastasi riippuen anna itsesi kokea rauhan tunnetta tässä tilassa niin kauan kuin se tuntuu luontevalta ja jatka sen jälkeen askareitasi entistä tietoisempana sinun olemuksestasi ja siitä uskomattomasta luomisvoimasta sekä hyvydestä jota sidä olet.

Do it! Henkilökohtaisesti koen suurta tärkeyttä tehdä asiat merkityksen kanssa tiedostaen oman toimintani vaikutuksen kokonaisuuteen. Harmoninen tunnelma auttaa tekemisten merkitystä olemaan läsnä ja mm. tästä syystä rakasta päivittäin täyttää tilan – puutarhan suitsukkein sekä kukkasin.

Rakkaudella, pelkkää parhautta hetkeesi,
Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *