Harjoitus itsensä vapaaseen ilmaisuun elämässä

Katso videolta harjoitus joka inspiroi sinua päästämään höyryt pihalle. Tehdään se mikä on tarpeen hyvinvointimme edessä! Unelmamme sekä hyvinvointi pyytävät toimintaamme.

Tämä yksinkertainen harjoitus on jaettu lukuisten valmennettavien kanssa ja se toimii! Mikäli olemme tukahduttaneet tunteitamme tai ilmaisuamme on nämä fiilikset päästettävä pihalle terveellisellä tavalla, muutoin kantamamme epäedulliset tuntemukset kostautuvat tietoisesti tai tiedostamattamme epäterveellisenä käytöksenä elämässämme. (Tämä voi näkyä käytöksenä itseämme tai toisia kohtaan.) Älä laiminlyö itseäsi tai elämää! Kun tiedät paremmin, toimi!

Tekemällä tätä kyseistä harjoitusta sinulle sopivassa muodossa saatat yht.äkkiä huomata kuinka terveellisesti syöminen onkin helpompaa tai kuinka suunniteltu liikuntahetki toteutui helpommin kuin aikaisemmin. Saatat myös huomata yht.äkkistä helppoutta ihmissuhteissa tai muunlaisissa toimissa jotka ovat olleet ”pitäisi tehdä” -listallasi. Kaikki sujuu helpommin, kun koemme olomme ilmaisuvapaaksi.

Kokeile harjoitusta ja toista sitä tarpeen mukaan. Uskalla heittäytyä hetkeksi hulluuteen ja päästä ulos se mikä tahtoo tulla pintaan nyt.

Antautuessasi harjoitukseen älä kyseenalaista itseäsi hetkeäkään. Anna palaa. Harjoitus saattaa laittaa sinut nauramaan tai itkemään. Se saattaa tehdä sinut hyvin energiseksi tai väsyneeksi. Saatamme purkaa sisältämme eläimellistä raivoa jonka olemassa olosta emme edes olleet tietoisia. TÄRKEÄÄ: Ennen harjoitusta keskitä energiasi muutaman henigytyksen ajan kunniottaaksesi tilaa sekä itseäsi. Harjoituksen jälkeen makaa selälläsi vähintään muutaman minuutin ajan tasaten sykettäsi, vaikka olisitkin energiaa täynnä.

Nauti! 😉
Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *