Älä kuuntele gurua tai valmentajaa, joka ei hymyile ja naura

guru_valmentaja

Mitä onnellisuus tarkoittaa sinulle? Se on hyvä kysymys, jonka voi kysyä itseltään vaikka joka päivä. On hyvä tulla tietoiseksi, millaisia asioita kohti haluaa kulkea. Mikä on se lopullinen päämäärä, joka tekisi sinut onnelliseksi?

Ajatellaan nyt vaikka, että olet asettanut itsellesi tavoitteeksi juosta maratonin aikaan X tai kasvattaa yrityksesi tulosta summaan X. Kun saavutat tuon tilanteen oletko sitten onnellinen? Loppuuko tavoitteiden asettelu ja henkilökohtaisen kasvun halu tuossa kohtaa? Haluatko tuolloin jäädä nautiskelemaan elämästä, niin ettet aseta itsellesi uusia tavoitteita?

Meille ihmisille on hyvin luonnollista ulkoistaa hyvinvointia ja vastuuta muille tai myöhemmäksi ajankohdaksi. Löytyykö sinultakin sellainen ajattelumalli, jossa olet onnellinen sitten kun? Olet onnellinen sitten kun sinun partnerisi tarjoaa sinulle täydellistä elämää? Tai ystävät viihdyttävät sinua paremmin? Olet onnellinen kun olet kuuluisampi tai paremmin palkattu?

Ulkopuoliset auktoriteetit ja yhteiskunnan yleiset ihanteet ottavat helposti meistä valtaa, ja tuntuu, ettemme pidä omaa voimaa omissa käsissämme.Totuus on kuitenkin, että sinä olet ainoa, joka voi kehossaan tuntea, mikä tuntuu hyvältä ja mikä sydämessä resonoi omalla polullasi.

On siis hyvä tarkistaa, mikä on sinun sydämesi ja onnen salaisuus, mikä saa sinut todella nauttimaan omassa kehossa olemisessa ja elämästä joka virtaa lävitsesi jokainen sekunti, kun sen annat vain tapahtua.

Kun kuuntelet guruja tai valmentajia, niin tarkasta onko heillä puhdasta elämäniloa jaossa vai mistä heidän sanomansa syvempi sisältö kumpuaa. Minuun lähtemättömän vaikutuksen on tehnyt Dalai Laman iloinen nauru ja välitön hymy jokaisessa tilanteessa. Kuka on se guru tai valmentaja, joka todella esimerkillään näyttää miten hän on onnellinen ja elää ilossa noudattaen omaa levittämäänsä sanomaa?

Jos sinullekin resonoi se, että elämä rakastaa leikkiä lävitsemme, puhdas lapsenomainen ilo ja heittäytyminen hetkiin omana puhtaana itsenään on parasta meditaatiota ja rakkautta itseä kohtaan, niin sano KYLLÄ sille, että olet itse paras gurusi ja valmentajasi.

Henkilökohtaisen hyvinvointipolkuni ajan olen ollut ihmeissäni siitä, kuinka ihmiset palvovat jotakin auktoriteettia ja kulkevat sen viitoittamaa tietä kyseenalaistamatta, tuntuuko se itselle oikealta tai hyvältä. On hyvä kuunnella avoimin sydämin, mitä ihmisillä on sanottavaa ja sitten tunnustella mitä se oma guru eli sydämesi iihen vastaa.

Sinä tiedät kehossasi esimerkiksi, millainen liikunta saa sinut hymyilemään, mikä ruoka saa sinut energiseksi ja onko sinun meditaatio hetkesi ennemmin kävely metsässä tai vaikka istumameditaatio. Siitä ajatuksesta koostuu unelma itsestä, että sinä tiedät mikä on sinun unelma Itsestäsi. Meidän valmennuksemme ja retriittimme koostuvat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueista, ja jokaisen osa-alueen kohdalla painotamme ajatusta siitä, mikä tuntuu parhaalta myös on parasta.

Kaikkein korkeinta henkisyyttä, hyvinvointia ja elämää on ilo! Tarkista siis, seuraatko iloa vai totista tiedon saarnaajaa. Usein se, joka osaa ottaa elämän nautinnon ja leikkisyyden vastaan, myös tarjoilee sydämen viisautta muille.

Loppuun haluan sanoa, että nainen sinä olet jo valmis paketti eli voima, rakkaus ja elämä. Sinun ei tarvitse odottaa mitään keneltäkään muulta, sillä sinulla on kaikki jo valmiiksi itsessäsi – kun vain kaivat sen esille, ja annat sen loistaa.

Rakkaudella ja ilolla, Sini-Maria

Vinkki: Tästä voit tutustua myös siihen, miten voit valjastaa seksuaalienergiaasi eli elämän energiaa käyttöösi, lataa itsellesi ilmaiseksi UUTUUS e-kirja, Yoni- Elämän lähde.

Seuraavat Unelma Itsestä -tapahtumat:

Unelmanaisten retriitti Balilla, 20-27.4.2019 (yksi paikka vapaana)

Meillä on kaikilla yhteinen Unelma, Unelma Itsestä, haluamme voida hyvin, nauttia elämästä, oppia uutta itsestämme, pitää hauskaa ja viettää aikaa parhaassa seurassa. Tämä retriitti on sinulle, jos olet unelmoinut päästä tutustumaan Balin kulttuuriin ja luontoon, viettää aikaa upeiden naisten ympäröimänä, inspiroitua ja luoda unelmiasi toteen. TOIMI! NYT HINTAAN 1749€

Lue lisää retriitistä: https://www.unelmaitsesta.fi/unelma-itsesta-valmennukset/retriitti-balilla/

Kokonaisvaltainen DETOX -valmennus (8 viikkoa) uusi ryhmä alkaa ma 1.4.2019

Päästä nyt irti vanhasta, opi detoxaan ja ota oma voimasi käyttöösi yhdessä upean naisryhmän kera!  31.3.2019 saakka vain 49,90€ (norm. 79,90€).

Lue lisää valmennuksesta: https://www.unelmaitsesta.fi/unelma-itsesta-valmennukset/kokonaisvaltainen-detox-8-viikkoa/

Kurssin teemat ovat:

Viikko 1: Kokonaisvaltaisen Detoxin osa-alueet

Viikko 2: Detox -ruokavalio ja paasto

Viikko 3: Liikunta kiihdyttämässä Detoxin vaikutusta

Viikko 4: Puhdasta ja vastuullista kauneudenhoitoa

Viikko 5: Haitallisista ajatustakenteista luopuminen ja uuden tietoisuuden luominen

Viikko 6: Kuule sisäinen äänesi ja luo oma polkusi

Viikko 7: Opi rentoutumaan ja löydä sisäinen rauha

Viikko 8: Luovu haitallisista ihmissuhteista ja valitse seurasi huolella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *