Give back time – Joulun valmennuksellinen haaste kasvattamaan rakkauslihastamme

Joulu… Aikaa jolloin saamme vastaanottaa sekä jakaa lahjoja.

Tämän kirjoituksen inspiroimana tahdon kannustaa sinua näkemään sekä kokemaan syvemmin todelliset lahjamme joita olemme tänä vuonna saaneet. Tämä kirjoitus on valmennuksellinen, joten se haastaa sinua toimimaan sekä kasvamaan toimintasi myötä.

Ota kynä sekä paperia tai avaa uusi muistio puhelimeesi/tietokoneellesi.

Kirjoita ylös kysymyksiin vastaten:

Mitkä ovat olleet kuleneessa vuodessa viisi kaunista sekä ikimuistoisinta hetkeäsi?

Mitä opit näistä hetkistä?

Kirjoita jokaisen hetken kohdalle yksi henkilö joka vaikutti siihen, että tämä hetki toteutui niin kuin se tapahtui.

Anna rakkauden kiertää vapaasti kauttasi ja muista tänä jouluna näitä viittä henkilöä erityisellä lahjalla. Anna yksinkertaisesti kukkia, kynttilä, suklaata, kuva, videotervehdys tai leipomiasi jouluherkkuja ja kirjoita lyhyt kirje sydämestäsi korttiin jossa kerrot kuinka tärkeää heidän läsnäolo oli sinulle tänä vuonna, sinulle ikimuistoisella hetkellä. Toimita lahja perille joulun aikana ja anna tämän antamisen sekä jakamisen kukan kukoistaa itsessäsi sekä säteillä elämääsi. Mitä enemmän koemme pyytetöntä raukkaudellista kokemusta hetkessä sitä enemmän rakastamme itseämme sellaisena kuin olemme ja kaikki asiat hyvinvointimme suhteen tuntuvat helpommilta.

Panostetaan jouluna kaikkeen hyvään mikä tuntuu aidolta, vapaalta ja lämpimältä sydämessä. Minä jään täällä pohtimaan rakkaudessa näitä viittä henkilöä sekä kiitostani heille.

Iloa ja valoa!

Tuuli Kaunisluonto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *