Esikuvien avulla unelmien elämään

Tuo lisää uskoa ja voimaa omalle polullesi esikuvien kautta. Tässä artikkelissa saat inspiraatiota miettiä omia naisesikuviasi ja näin tuoda itsestäsi esiin heidän kaltaisten hahmojen luonnetta jonka avulla paljastat itsellesi unelmien elämääsi.

Meillä jokaisella on ainutlaatuinen polkumme elämässä koettavana. Se paljastuu kauneudessaan, kun pysymme omassa totuudessamme. (Huom: Totuus ei ole lainkaan tylsää, vaikka se sanana saattaa siltä kuulostaa. Totuus on mm. vapautta, keveyttä, iloa, naurua, rakkautta, rauhaa sekä viisauden voimaa.)

Yksi loistava tapa tuoda omiin päiviin lisää hyvyyttä on päivittäin muistuttaa itseä omista esikuvistaan. Tämä on erittäin helppo ajatuksen sekä kehon tuntemuksen kautta tapahtuva toimi. Yksinkertaisuudessaan suosittelen, että tämän kirjoituksen inspiroimana tuot tietoisuuteesi kolme sellaista hahmoa (mielellään naishahmoa, sillä naisena samaistuminen näihin on kehollisesti helpompaa) jotka inspiroivat sinua juuri nyt. Etsi internetistä kuvat hahmoista ja tulosta ne tauluksi kotiisi tai laita kuvat puhelimeesi paikkaan josta sinun tulee katsottua niitä. Omista lyhyt hetki päivästäsi, kun käännyt näiden hahmojen energian puoleen kuvien kautta ja annat itsesi hengittää koko keholla kaikkea sitä itseesi mitä nämä hahmot ovat. Tämä toimi tuo sinulle lisää omaa kauniin luontosi lujuutta sekä saa oikean Goddessin sinussa heräämään henkiin.

Päästäksesi liikkeelle tällä hetkellä sinua inpiroivien hahmojen miettimisessä, jaan kanssasi kolme hahmoa joiden tunteminen päivittäin itsessäni inspiroi minua ehdottomasti elämään unelmia toteen. Henkilökohtaisesti koen tällaisen toimen tärkeänä sillä sen avulla en jää kiinni elämän pieniin yksityiskohtiin vaan muistutan itseäni isommasta elämän tarkoituksesta ja näin voin kevein sydämin hymyillä jokaiselle, halata rakkaudella, olla valmis toimintaan ja siinä ohessa pitää automaattisesti itsestäni parasta mahdollista huolta.

Tässä mm. omia naisesikuvia:

Jeanne d’Arc

Tämä nainen ei tehnyt kompromisseja totuuden edessä ja oli valmis toimimaan. Jeanne aloitti oman polkunsa nuorena luottaen sisäiseen visioon ja tinkimättömästi omisti elämänsä auttaakseen kaikella olemuksella sitä minkä uskoi totuudekseen. Hänen rohkeat toimensa nostavat esiin tasavertaisuuden jokaisen ihmisen (pienen sekä suuren, naisen tai miehen) välillä.
On inspiroivaa tuntea sydämessään palo joka loistaa kaikkien yhteiseksi hyväksi ja omistaa elämä sille.

Pallas Athene

Tämä Jumalatar -hahmo edustaa minulle mm. itsenäistä totuutta sekä sen ilmaisun kauneutta. Myös tämä hahmo omistaa kantamansa puhtaan energian kaikkien yhteiseksi hyväksi. Hahmo edustaa minulle kaiken läpi katsovaa rauhaa – tietämistä ja puhdasta olemista joka luo toteen kaiken hetkessä tarvittavan.

Kissanainen

tiger

Täytyyhän joukossa olla myös tällainen supersankari. Hahmo edustaa minulle hieman elämän villiä puolta, toimintaa sekä salaperäisyyttä. Erityisesti tällaisissa supersankari hahmoissa kunniotan sitä, että kun eteen tulee tilanne joka vaatii huomiota se hoidetaan kyseenalaistamatta ja sen jälkeen elämä jatkuu täysin normaalina ilman, että juuri tapahtuneesta maailman pelastamisesta tarvitsee tehdä mitään uutisointia. Elämässä on kaikki hyvin, siitä nautitaan ja jos jokin kaipaa oikaisua se tehdään BOOM – Simple as that – elämä jatkuu!

Minulla on monen monta arkkityyppimäistä hahmoa joita kannan sydämessäni päivittäin. Seuraavat hahmot joita luottelisin kantavat mukanaa hieman pehmeämpää energiaa. Nyt tahdon kuitenkin sinun kertovan itsellesi sinua inspiroivista hahmoista ja sen avulla toivon näkeväni sinut inspiroitumassa elämästä entisestään. Hahmot voivat olla läheltä tai kaukaa – oma äiti tai vaikka supersankari toiselta planeetalta.

Yhteenvetona:
Mieti kolme sinua inspiroivaa naishahmoa.
Hanki kuvat näistä naisista, jotta voit päivittäin kuvien avulla tuoda hahmojen kantaman energian mieleesi sekä myös koska tahansa tiukan paikan tullessa hengittää itseesi heidän energiaansa. Hyvä kysymys jonka voit esittää itsellesi missä tahansa arkisessa tai siitä yliluonnollisemmassa tilanteessa: Mitä esikuvani tekisi tässä tilanteessa juuri nyt?

Go Girl! Rock your boat! You are a Goddess!

Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *