Bloggaajaksi Unelma Itsestä Online -valmennukseen?

Unelma Itsestä -valmennukset hakevat 5.9. alkavaan ryhmään yhteistyöhön muutamaa bloggajaa.

Onko sinulla blogi sekä sosiaalinen media hallussasi, joiden kautta inspiroit naisia aidolla elävällä esimerkilläsi, ja kaipaatko itse lisää inspiraatiota omille unelmillesi sekä hyvinvointiin?

 

Unelma Itsestä -valmennukset ovat tarjonneet monille bloggaajille mahdollisuuden tarttua valmennuksen hyviin haasteisiin ja sitä kautta myös valmennuksen tärkeä viesti on tavoittanut uusia tuttavuuksia.

Unelma Itsestä Online -valmennus tarjoaa ainutlaatuiset puitteet elämäntapamuutokseen tai vain voimistamaan omaa rohkeutta sekä ääntä. Olemme saanet lukea blogeista kuinka elämä on muuttunut ja yht. äkkiä saatat löytää itsesi maailman toiselta puolelta, perustat oman yrityksen tai esimerkiksi pudotat ne kilot joiden vuoksi olet kokenut huonoa oloa… 🙂 Kaikki on mahdollista! Valmennus on myös siitä ainutlaatuinen, että se sopii kaikille naisille lähtökohdista riippumatta. Käymme viikoittaen hyvinvointiimme vaikuttavia eri elämänosa-alueita läpi ja jokainen ottaa itselleen sen mikä palvelee alussa määriteltyjä tärkeimpiä tavoitteita. Valmennuksen voi käydä läpi itsenäisesti tai ryhmän tukemana. Työkaluina sinulla on käytössäsi Unelma Itsestä Työkirja, omat valmennussivut, yhteinen ryhmä netissä sekä uutuutena kuusi live -ryhmävalmennustapaamista netissä.

Voit lukea lisää Online -valmennuksesta tämän linkin kautta. Valmennus alkaa 5.9. Mikäli olet bloggaaja joka kuulee kutsun sydämessään tälle yhteistyölle lähetä vaapaamuotoinen hakemus/esittely info@tuulikaunisluonto.fi 7.8. mennessä. Kiitos! Inspiroidaan yhdessä toisiamme luomaan elämästä hyvä tarina kaikille.

Kunnioittaen,

Tuuli Kaunisluonto

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *