Askelia kohti vapautta ja onnellisuutta

unelma-suihkulähde

Oma elämäni otti täysin uuden suunnan noin 4 vuotta sitten, kun saatoin äitini taivaaseen.

Tuo aika oli opettavaista ja rankinta elämässäni, mutta myös kiitollisuuden ja elämän kaunein oppitunti minulle. Elämä näytti tuolloin minulle hyvin hennon, hauraan ja kauniin puolensa.

Olin ennen elänyt ajatellen, että läheisteni elämän polku on noin 80-90 vuotta ja sitten me ”oikeassa” järjestyksessä vuorollamme lähdemme täältä seuraavaan seikkailuun. Heräsin vääristyneestä ajatusmallista ja ymmärsin elämän ja ajan kaaren olevan jokaisella eripituinen ja erilainen.

Huomasin myös eläneeni omien pelkojeni ja ajatuksieni vankilassa. Olin luonut ajatuksissani itselleni todellisuuden, joka pidätteli omaa elämääni, onnellisuuttani ja voimaani. Ajatukseni siitä mihin pystyin, mitä olin, mitä elämä voisi olla, oli pelon valtaama.

Tuon rakenteen murtaminen otti aikaa ja harjoitusta, mutta kun löysin sydämeni vapaan, rakkaudellisen ja kannustavan äänen rupesi elämässäni tapahtumaan ihmeitä. Uskaltauduin todella elämään joka päivä.

Havahduin todellisuuteen ja ymmärsin voimani muuttaa oman elämäni tarinaa juuri sellaiseksi kuin haluaisin.

Kirjoitan sinulle ajatuksiani Uudesta-Seelannista, istun omassa pikku matkailuautossani ja elän unelmaani toteen, tulin juuri neljän tunnin kiipeily- jakävely retkeltä vuoristosta. Kyllä, juuri niillä vuorilla kiipeilen, missä Frodo ja kumppanitkin Taru sormusten Herrasta elokuvassa. Tiedän tarkalleen, kuinka Unelmia laitetaan toteen ja kuinka voi mistä vain elämäntilanteesta nousta omaan voimaansa ja lähteä elämään omaa unelmaansa toteen.

Ei, en sano, että se olisi helppoa, ei se minullekaan aina ole ollut helppoa, mutta olen kiivennyt joka esteen yli ja kääntänyt ajatusrakenteeni päälaelleen ja ruvennut kannustamaan itseäni kohti uusia seikkailuja ja Unelmia!

Tämä vuosi on meille monelle se vuosi, jolloin tunnemme tuon kipinän, oma voimamme ja totuutemme nousee esiin ja otamme ison askeleen kohti täyttä vapautta ja hyvinvointia. On aika täyttää nuo saappaat, joilla olemme tulleet tänne toteuttamaan elämäämme. Emme voi enään pienentää itseämme,  jossitella tai heitellä muttia puheessamme. Nyt on aika puhua totuus ja elää sitä totuutta kirkkaasti puhtaasta sydämestä ja rakkaudesta elämään.

Tällä hetkellä tunnen vahvan tunteen auttaa sinua näkemään sinun parhaasi kirkkaasti, jotta voit todella astua voimaasi, elää täyttä elämää ja astua kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja luovaan naiseuteesi.

 

Miten arjessa sitten voit kuunnella sydäntäsi ja vapauttaa enemmän unelmia toteen?

-Hiljenny ja pysähdy kuuntelemaan mitä tarinaa sisäinen puheesi sinulle kertoo. Jos tarina on pelon värittämä, pysäytä tarina totuuden nimissä, rakkaudellisesti ja ymmärtäväisesti. Ohjaa mieltäsi uskomaan elämään ja sinun sydämesi rajattomaan voimaan luoda. Kannusta itseäsi ja muita kauniilla totuudellisilla sanoilla.

-Aloita aamusi kiitollisuudella. Olet herännyt uuteen päivään, saat elää ja nauttia uudesta puhtaasta päivästä. Kirjoita itsellesi kiitollisuuden aiheita ylös ja lisäksi ainakin yksi pieni asia, jonka haluat luoda ja toteuttaa tänään.

-Luo sinulle sopivia rutiineja viikkoosi. Rutiineja, jotka johdattavat sinua kohden sinun hyvinvointiasi ja unelmiasi. Rakkaudellisesti, mutta päättäväisesti pidä rutiineista kiinni.

-Luo kokonaisvaltaista hyvinvointia itsellesi ja sitä kautta ympäristölle. Muista hyvä ravinto, liike rakkaalle kehollesi, rentoutuminen mielelle ja sydämelle. Sinä tiedät mikä saa sinut voimaan hyvin!

-Muista luoda aikaa itsellesi ja sydämellesi nauttia elämästäsi päivittäin. Elät unelmaasi toteen joka päivä. Elä nauttien pienistä onnellisista hetkistä ja suuntaa elämääsi kohden sitä, mitä todella sydämessäsi haluat. Jos et tiedä mihin suuntaan haluat mennä, anna itsellesi aikaa ja nauti siitä mitä elämä juuri nyt tarjoaa sinulle. Meidän ei aina tarvitse tietää mihin olemme matkalla. Jos kuuntelemme hyvää oloamme ja sydäntämme, kuljemme juuri oikeaan suuntaan.

Rakkaudellisesti ja totuudellisen voimakkaasti kannustan sinua voimaan hyvin ja nauttimaan upeasta elämästäsi.

Sini-Maria

 

Minulla on ilo ilmoittaa sinulle, että tällä hetkellä minulla on mahdollisuus ottaa kaksi uutta henkilökohtaista valmennettavaa. Jos tunnet, että olet valmis nostamaan hyvinvointisi ihan uudelle tasolle, ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva valmennuspaketti (esimerkiksi kolmen kerran valmennuspaketin hinta 270e).

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa paikkasi NYT! sinimarialimnell@gmail.com

vapaus-unelma-itsestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *