Henkilökohtainen valmennus

Hei ihanat naisystävät! Unelma Itsestä yhteisö kasvaa koko ajan upeilla uusilla naisilla! On suuri kunnia minulle olla jakamassa ystävyyttä sinun kanssasi, olla tukena valmentajana ja ystävänä.

Minun sydämeni hymyilee aina isosti, kun näen onnellisia ihmisiä, jotka toteuttavat unelmiaan ja matkaavat tätä kallisarvoista elämän polkua omina täydellisinä yksilöinä hymyillen.

Kerronpa nyt uusille ja vanhoillekin Unelma Itsestä -naisille hieman omasta matkastani tähän asti. Tein kauneus- ja hyvinvointialalla pitkän yrittäjäuran ja jonka aikana sain huomata, kuinka ihmisen tasapaino ja sisäinen kauneus ovat todellinen tie onnellisuuteen ja kestävään hyvään oloon. Ihmiset usein turvautuivat jo tuolloin minuun polkunsa kivikkoisemmilla kohdilla ja koska tunsin sydämessäni suuren palon auttaa heitä, lähdin opiskelemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Haluan todella auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti, joten Personal Trainer -opintojen lisäksi olen kouluttautunut muillakin osa-alueella. Pidän puhdasta luonnollista ravintoa, nautinnollista liikuntaa ja rentouttavaa mielenhallintaa erittäin tärkeinä työkaluina meidän matkallamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tässä hieman koulutustaustaani: Olen sertifioitu Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Licensed Practitioner of NLP, suorittanut Terveyden Tukipilarit -ravinto koulutuksen, Sertifioitu Reiki hoitaja, Sertifioitu Kraniosakraali terapeutti, Sertifioiutu Aromaterapia hieroja ja Ilmajooga ohjaaja.

Olen itse kokenut terveydellisiä haasteita elämässä ja kunnioitan ihmisten polkujen erilaisuutta sekä erilaisia haasteita. Uskon, että jokaisen meidän luonnollisin tila on rauhallinen, kiitollinen ja onnellinen. Ja yhdessä me olemme vahvempia kohtaamaan haasteita sekä löytämään ratkaisuja niihin.

Olen ollut hyvin onnekas ja minulla on ollut mahdollisuus matkustaa eri puolilla maailmaa ja sitä kautta olen nähnyt, kuinka ympäristö ja kulttuuri meitä ohjaavat tiettyyn suuntaan. Monien reissujen summana olen ymmärtänyt, että voimme aina olla tietoisia ja nähdä mitä sydämessämme haluamme, perustaa elämämme suunnan sydämen äänen kanssa linjaan sekä kulkea kohti sitä mikä meille yksilöinä todella on hyväksi. Voimme nauttia todella elämästä sillä tavoin, joka meille tuntuu parhaimmalta sydämessämme.

Viimeisen 10 vuoden aikana olen opiskellut onneani ja unelmaani. Olen keskittynyt näkemään sydämen tasolla, mikä meidät tekee onnelliseksi ja mikä todella on Unelma elämää. Viimeisten vuosien aikana olen päässyt Unelmaani kiinni. Minun kohdallani se tarkoittaa sitä että, voin auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin, auttaa ihmisiä löytämään loisto ja palo heidän sisältään. Toisin sanoen minun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini kuulut sinä isona osana, sillä silloin, kuin saan auttaa sinua voimaan paremmin ja hymyilemään kiperissäkin tilanteissa, myös minun sydämeni hymyilee ja voi hyvin.

Unelmaani kuuluuvat hyvinvoivat upeat naiset, jotka tukevat toisiaan ja kulkevat tätä matkaa käsikädessä kohti Unelmaa itsestään!

Valmennettavani ovat kiittäneet minua rehellisestä, kunniottavasta ja voimakkaasta, mutta rakkaudellisesta tyylistä valmentaa. Minun henkilökohtaiset valmennettavat saavuttavat tavoitteensa ja saavat valmennuksista aina jotain extraa mitä eivät olleet odottaneetkaan.

UNELMA NAISET, YSTÄVÄNPÄIVÄ LAHJANI SINULLE ON KOLMEN KERRAN HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUSPAKETTI HINTAAN 222e (ovh 270e)

”Sain Sini-Marian valmennukselta paljon enemmän, kuin odotin. Valmennus oli erittäin kokonaisvaltainen. Olen suositellut valmennusta ystävillenikin. Sain paljon hyvää positiivistä mieltä ja energiaa elämään. Tutkimusmatka omaan minuuteen, oman hyvinvoinnin lähteille hyvän ja välittävän oppaan avustamana. Sini-Maria on valmentajana erittäin kannustava ja välittävä.”
Jenniina, 28 v., Helsinki

KOKEMUKSESTA ETTÄ, YHDESSÄ SAAVUTAMME TULOKSIA KAKSINVERROIN! OTA YHTEYTTÄ HETI JA LÄHDETÄÄN TEKEMÄÄN KONKREETTISESTI UNELMISTA TOTTA!! sinimarialimnell@gmail.com

  • Henkilökohtaisessa valmennuksessa
    Selkeytämme sinun tavoitettasi ja motivaatiotasi UNELMAASI kohtaan.
  • Vahvistamme itsetuntoa ja aitoa onnellisuutta elämää kohtaan.
  • Käymme läpi henkilökohtaisesti ravintoa, syömistä ja luomme sinulle toimivat sekä tavoitettasi tukevat ruokailutottumukset.
  • Suunnittelemme sinun lähtökohtaasi ja tavoitettasi tukevan liikuntasuunnitelman.
  • Seuraamme yhdessä, että toiminta tuottaa tulosta ja kuljemme oikeaan suuntaan.
  • Käymme henkilökohtaisesti läpi kehittymistä, sekä sitä mistä hyvä olo itsellä koostuu, mitkä asiat tukevat sitä ja miten voimme rakentaa hyvinvoinnista pysyvän elämäntyylin. Sinua haastetaan kasvamaan sekä kukoistamaan elämän eri osa-alueilla.
  • Saat tarvitsemaasi tietoa koskien henkistä hyvinvointia, ravintoa ja liikuntaa.
  • Valmennus sisältää kolme n.1,5h mittaista valmennuksellista videopuhelua ja kaiken tuen ja sparrauksen puheluiden välille!

Kaikki tapahtuu helposti ja vaivattomasti ohjattuna.
Oletko siis valmis lähtemään seuraavalle tasolle hyvinvointisi ja Unelmiesi toteuttamisessa?
KYLLÄ OLET! Ja minä takaan sen, että tulet tuntemaan oman voimasi!

Rakkaudella, Sini-Maria Limnell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *