Inspiraatiota kesäkuuhun – Kesäkuun uutiskirje

Oikein ihanaa kesäkuuta!

Kesä on aikaa, jolloin energiaa virtaa ja auringon avulla mieli on lähes automaattisesti positiivinen. Olessamme tällaisessa avoimen vastaanottavaisessa tilassa, kesä voi tarjota elämäämme taianomaisia yllätyksiä ja laittaa vaikka koko elämän uusiksi.

Mitä sellaista toivot näkevän kesän aikana elämässäsi, mikä kasvattaa hyvinvointiasi?

Elämä on jatkuvasti täynnä yltäkylläisyyttä niiden asioiden, ajatusten, tunteiden sekä kokemusten puolesta joihin keskitymme. Olivat nämä asiat sitten määritelmissäsi positiivisia tai negatiivisia, ne ovat yltäkylläisiä elämässämme. Mihin elämän osa-alueseen toivot täyttymyksellistä yltäkylläisyyttä?
Mieti nyt jokin asia jota toivot näkevän elämässäsi lisää. Esimerkiksi rakentavaa käytöstä omaa ravitsemusta kohtaan, hyväksyvää tuntemusta omaa kehoa kohtaan, uusia positiivia ihmissuhteita, rentoutta tai inspiroivaa ja luovuutta kasvattavaa ajanvietettä.
Kirjoita ylös toivomasi asia kutsuvassa muodossa. Esimerkiksi, mikäli toivot rakastavaa suhtautumista omaan kehoon: Toivon, että kesän aikana saan kokea ja nähdä kaunista hyväksyntää kehoani kohtaan itseltäni, kiitos. Muotoile toiveesi sinulle sopivalla tavalla. Varmista, että lause herättää sinussa rauhan sekä tasapainon tuntua.
Haasta keskittymistäsi ja muuta ajatteluasi hetkessä. Keskity näkemään elämässä haluamaasi tulosta pienin hyväksyvin askelin. Valitse nähdä se mitä toivot. Esimerkiksi mikäli toiveesi on edellisen kohdan mukainen, näe ympärilläsi jokaisen naisen keho ja vartalo kauniina sellaisena kuin se on. Herätä itsesi negatiivista kokemusta tuottavien ajatusten keskellä ja tuo sellainen ajatus kenttääsi, joka tuo rauhan tunteen ja saa sinut sinut hengittämään syvään. Tuo mieleesi toiveesi. Tällainen toiminta on yksinkertaisimmillaan ajatusmalliemme uudelleen ohjelmointia. Kun toistamme jotain hyvältä tuntuvaa asiaa tietyn ajan, asia sekä kokemus muuttuu elämässämme.
Palaa kesän jälkeen ylös kirjoittamasi toiveen pariin ja huomaa missä olet kasvanut.

Elämä kehittyy jatkuvasti. Se mihin keskitymme kasvaa elämässä.

Sano tänä kesänä enemmän KYLLÄ:

 • elinvoimalle
 • seikkailuille
 • itsesi ylitykselle
 • itsesi hyväksymiselle
 • rohkeudelle
 • terveyttä edistäville valinnoille
 • luonnolliselle ravinnolle
 • inspiraation vallassa toteutuville liikuntahetkille
 • ystävien sekä perheen kanssa vietetylle ajalle
 • terveellisille kesäherkuille
 • luovuudelle
 • intohimolle kävellä unelmasi toteen

Sano enemmän KYLLÄ uusille hyvältä tuntuville unelmille ja suunnille elämässä.

Yksinkertaisia vinkkejä sekä muistutusta, miten pitää energiatasot korkealla sekä pysyä tasapainossa:

 • Nauti säännöllisesti raikasta vettä. Pidä mukanasi juomapulloa ja kokeile vaikka makuvettä. Laita lasipulloon veden joukkoon kesän kukkia, tuoreita verheitä lehtiä ja marjoja
 • Luo itsellesi energian aukaiseva liikunnallinen aamurutiini, jonka voit toteuttaa päivittäin herättyäsi. Jooga, tanssi, juokse tai lähde kävelylle luontoon ja hengitä raikasta lämmintä ilmaa koko keholla
 • Hymyile ennemmän kuin ikinä kaikille jotka kohtaat kesäpäivien aikana 🙂
 • Nosta jalat ilmaan, loikoile riippumatossa, rentoudu ja uppoudu unelmiin koko kehollasi
 • Tuo itsesi läsnä hetkeen parhaana itsenäsi, missä sitten oletkin. Tiedä, että tällainen toiminta aukaisee portin seuraavalle oikealle ja hyvältä tuntuvalle askeleelle elämässä. Ota rento, avoin sekä varma asento keholla tietoisesti ja katso miten se vaikuttaa siihen, miten elämä ilmenee kauttasi

Muistutuksena, että aloitamme seuraavan Online -valmennuksen 4. syyskuuta ja kesäkuun ajan paikan voi lunastaa ennakkovaraajan hintaan 123 e (norm 199 e) Unelma Itsestä Shopista.

“Minun tärkein onnistuminen tämän valmennuksen aikana oli ruokavalion muutos parempaan suuntaan. Myös ajatustapaa sain käännettyä positiivisemmaksi ja otin rentoutusharjoitukset päivittäiseen ohjelmaan. Oma panostukseni näkyy voinnissani ja päivä kerrallaan huomaan energia tason nousevan ja voinnin kohenevan.” – Kevään 2017 Online -valmennuksesta

Palvelemme ja haastamme sinua koko kesän henkilökohtaisissa valmennuksissa. Ota epäröimättä yhteyttä, mikäli tahdot työstää unelmia toteen yhdessä tai mikäli tahdot löytää oman unelmien polun.

Unelma Itsestä Shopista saat myös koko kesän ajan suoraan kotiisi työkirjoja, joiden avulla uppoutua unelmiin, elämän tärkeisiin asioihin ja nostaa itsenäisesti hyvinvoinnin tasoa.

Rakkaat terveiset sinulle täältä maailmalta, jossa Suomea pidetään keijujen sekä haltijoiden maana 😉

Kaikki on mahdollista!
Tuuli Kaunisluonto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *