10 tapaa lisätä onnellisuuden tunnetta ja hyvää oloa elämään + bloggaajahaku

 

– On vain yksi merkityksellinen hetki ja se on nyt. Liian usein mielemme harhailee tulevassa tai menneessä. Muistoja saa toki fiilistellä ja tulevaa odottaa innolla, mutta välillä on hyvä pysähtyä ja muistaa, että elämä on tässä hetkessä, eikä elämän pituutta voi kukaan tietää. Onnellisuutta kokeaksesi sinun ei lopulta tarvitse saada mitään lisää.

 

2 Hyväksy se mitä et voi muuttaa ja mihin et voi vaikuttaa

Kun jokin asia harmittaa tai ärsyttää, muuta se tai tee mitä voit asialle tehdä. Jos taas et voi asiaan millään tavalla vaikuttaa, hyväksy se ja muuta suhtautumistasi asiaa kohtaan. Se vapauttaa valtavasti energiaa.

 

3 Salli kaikki tunteesi

Niin ilo kuin surukin kuuluvat elämään – kuten tietysti kaikki muutkin tunteet. Älä yritä työntää tunteitasi syrjään vaan kohtaa ne rohkeasti ja kuuntele, olisiko tunteella jokin viesti tai syvällisempi tarkoitus sinulle. Kun hyväksyt negatiivisenkin tunteen, on sinun helpompi taas hengittää ja jatkaa elämää.

 

4 Hyväksy itsesi ja muut sellaisina kuin he ovat

Itseesi voit vaikutta paljonkin, mutta toisia on turha yrittää muuttaa. Jälleen kerran voit vain muuttaa omaa suhtautumistasi toisiin ihmisiin.

 

5 Vertaa itseäsi vain henkilöön joka olit eilen

Älä vertaa itseäsi muihin, sillä he eivät ole kulkeneet sinun polkuasi.

 

6 Ongelmien sijaan keskity ennemminkin ratkaisuihin

Voit valita keskitytkö ongelmaan vai suuntaatko lähtötilanteen kartoituksen jälkeen huomiosi ratkaisun löytämiseen. Kumpihan olisi hedelmällisempää? Se mihin keskityt, kasvaa.

 

7 Harjoita kiitollisuutta

Lisää elämääsi kiitos -sanoja ja pidä kiitollisuuspäiväkirjaa. Kiitollisuus lisää onnellisuuden tunnetta ja luottamusta siihen, että elämä kantaa.

 

8 Anna niin myös saat ja muista hymyillä usein

Hyvät teot palaavat aina jollain tapaa antajalleen – ennemmin tai myöhemmin. Älä pihtaile niitä. Pienillä asioilla maailmasta voi tehdä pikkaisen paremman paikan. Etkä koskaan voi tietää miten iso vaikutus jollain pienellä teolla saattaa toiselle olla.

 

9 Ole valmiina vastaanottamaan

Saat, kun olet valmis vastaanottamaan – mitä ikinä se onkaan. Asioita on niin ikään turha yrittää pakottaa tapahtumaan. Luota, että asiat tapahtuvat juuri oikeaan aikaan ja anna itsellesi aikaa tulla valmiiksi.

 

10 Aikaa on riittävästi

Meillä kaikilla on aikaa yhtä paljon. Käytämme sitä vain eri tavoin. Kun valitsemme käyttää aikaa meille tärkeisiin asioihin, tulemme onnellisemmiksi. Ja kun alamme kertoa itsellemme uutta tarinaa, jossa meillä aikaa on aina tarpeeksi, elämämme kevenee ja kiire hälvenee vähitellen.

 

Lisää hyvinvointia tukevia vinkkejä löydät tietysti verkkovalmennuksestamme. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Tulevat Unelma Itsestä –valmennukset ja retriitit:

Odotettu Unelma Itsestä verkkovalmennus alkaa jälleen 2.9.2019.

Emme tarjoa vain treeniohjelmaa ja ruokavaliota, vaan pureudumme hyvinvoinnin eri osa-alueisiin kokonaisvaltaisesti ja siten, että opit itse toimimaan omana valmentajanasi sinulle parhaalla mahdollisella tavalla kussakin elämäntilanteessa. Lähde mukaan!

Valmennus on muuten sopivasti tarjouksessa hintaan 111€ (norm 199 €) eli alle 7 euroa / viikko! Saat Unelma Itsestä työkirjan (arvo 32 €) lisäksi kaupan päälle Om-jooga korvakorut (arvo 34,40 €). Tarjous voimassa vain 25.8.2019 klo.23.59 asti! 

Lue lisää verkkovalmennuksesta täältä

Unelma Itsestä -retriitti Suomessa 13.-15.9.2019

Villa HideOut Sääksmäen Tarttilassa odottaa upeine kokemuksineen. Tätä et halua missata!!

Retriitillä olemme läsnä itsellemme ja sille, mikä tuntuu meistä aidosti hyvältä. Annamme itsellemme turvallisen tilan rentoutua ja tutustua Unelma Itseemme. Viikonloppu tutustuttaa meidät kestävään kokonaisvaltaiseen onneen ja rakkauteen itseämme kohtaan. Kaikki mitä jaamme ja teemme on vapaaehtoista, ja voit joko osallistua aktiivisesti tai vain olla läsnä.

Retriitin hinta 391,00 € (norm. 465 €/hlö) sisältäen täysylläpidon ja majoituksen (2 yötä 2 hengen huoneessa), kevyet ravintorikkaat kasvisruoat sekä iltapäiväteet. Lisäksi ohjattu ohjelma: joogat, workshopit, ohjatut meditaatiot, Täydenkuun kaakaoseremonia, keskusteluringit ja muu ohjattu ohjelma.

Pääohjaajana retriitillä toimii Unelma Itsestä -valmentaja Sini-Maria Limnell.

Tästä voit lukea lisää Suomen retriitistä. Tervetuloa!

Kokemusrikas matka Unelma Itseesi ja Balin paratiisiin. Lähdetkö seikkailuun mukaamme? Retriitti Balilla  8.-15.10.2019  (vain kolme paikkaa vapaana, tarjoushintaan 1911€)

Tarjolla mm. joogaa, pyramidien gong-äänihoitoa, kulttuuria, ravintoworkshop, lähdevesitemppelin siunaus, vesiputous, viidakkoa, tanssia ja rentoutumista riisipeltojen ympäröimänä. Vietämme elämyksellisen päivän viidakossa vesiputouslaaksossa, liikumme ilolla, nautimme herkullista ravintorikasta energisoivaa ravintoa ja ennen kaikkea tutustumme omaan unelma itseen, todelliseen minään. Näemme, koemme ja opimme uutta avoimin sydämin.

Lue lisää retriitistä.

 

LISÄKSI NYT BLOGGAAJAHAKU PÄÄLLÄ! Toimi heti!  

Seuraava Unelma Itsestä verkkovalmennus alkaa 2.9. Haemme YHTEISTYÖBLOGGAAJIA mukaan tähän kauteen. Mikäli kirjoitat blogia ja haluat mukaan valmennukseen, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi asap: unelmaitsesta@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *