Unelma Itsestä-valmentajat

Unelma Itsestä-valmentajat ovat sinua varten

Unelma Itsestä-valmentajat ovat valmennuksen aikana tukenasi. Meille on tärkeää nähdä sinut aitona itsenäsi elämässä onnellista sekä elinvoimaista elämää. Unelma Itsestä-valmentajat auttavat sinua löytämään luonnollisia ratkaisuja edistämään terveyttä liikunnan, ravinnon sekä henkisyyden kautta - kokonaisvaltaisesti. Jokainen valmentaja omaa vankan näkökulman siihen, kuinka hyvinvointi on luonnollinen tilamme elää.

Ohjaamme Unelma Itsestä Online-nettivalmennukset ja osallistumme niihin itse aktiivisesti. Henkilökohtaisessa valmennuksessa tarjoamme sinulle täysin yksilölliset puitteet päivittää elämän eri osa-alueita huippukuntoon ammattilaisen kanssa. Tutustu Unelma Itsestä-valmentajiin Tuuliin, Sini-Mariaan ja Suviin. Ota myös rohkeasti yhteyttä kysymystesi kanssa.

Unelma Itsestä-valmentajat - Tuuli Kaunisluonto

unelma-itsesta-valmentajat-tuuli-kaunisluonto

Valmenajanasi kohtaan sinut siinä missä olet elämässäsi tällä hetkellä. Autan sinua selkeyttämään suuntaasi, intohimoasi sekä tarjoan työkaluja sinulle tehdä unelmistasi totta. Katsomme elämääsi yhdessä kokonaisuutena ja juurrutamme arkeen niitä hyvinvointia tukevia rutiineita jotka palvelevat sinua juuri nyt.

Olen saanut kunnian auttaa jo vuosia lukuisia naisia erilaisissa haasteissa koskien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvinvointi ei ole itsestäänselvyys ja meidän on jokaisen löydettävä merkitys sille miten vietämme päivämme, jotta elinvoimaa tukevat elämäntavat ovat arkeamme sekä iloamme. Erityisesti olen työskennellyt naisten kanssa joilla on haasteita koskien itsetuntoa, omaa suuntaa elämässä sekä syömiseen liittyviä häiriöitä.

Teen työtäni kutsumuksesta! Jokaisen luonnollinen olotila on loistaa omassa elämässä, nauttia elämästä ja voida hyvin – se on mahdollista meille kaikille!

Elinvoimaisin terveisin,

Tuuli

MB-Master Life Coach, Personal Trainer, Health Coach, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Unelma Itsestä-valmennusten perustaja

Ota suoraan yhteyttä minuun,

info@tuulikaunisluonto.fi

Unelma Itsestä-valmentajat - Sini-Maria Limnell

unelma-itsesta-valmentajat-sini-maria-limnell

Valmentajanasi haluan sydämestäni auttaa sinua löytämään elämääsi energiaa ja voimaa. Olen tukenasi matkallasi kohti tasapainoista ja hyvinvoivaa unelmaelämää. Jokainen meistä voi luonnollisesti nauttia elämästään ja luoda siitä omien unelmiensa mukaisen. Näen jokaisessa ihmisessä upean yksilöllisen potentiaalin ja haluan olla tukenasi, kun sinäkin löydät sen sisältäsi!

Tahdon auttaa sinua löytämään sinulle sopivan puhtaan luonnollisen ruokavalion, nautinnollisen tavan liikkua ja mukavan mielenhallintatavan rentoutuaksesi elämän iloiseen virtaan.

Elämäni aikana olen nähnyt erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Näen jokaisessa ihmisessä mahtavan potentiaalin olla onnellinen. Olen tehnyt pitkän uran yrittäjänä ja käynyt lävitse niin fyysisiä, kuin henkisiäkin koettelemuksia. Olen itse löytänyt kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista suuren voimavaran ja tuen elämäni kaikille osa-aluelle. Sydämeni hymyilee, kun voin auttaa sinua löytämään oman upeutesi ja luonnollisen hyvinvoivan loistosi!

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja hymyileviin ihmisiin,
Sini-Maria

Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Licensed Practitioner of NLP, Terveyden Tukipilarit -koulutus, Unelma Itsestä-valmentaja

Ota suoraan yhteyttä minuun,

sinimarialimnell@gmail.com tai +3584009848384

Unelma Itsestä-valmentajat - Suvi Sainio

unelma-itsesta-valmentaja-suvi-sainio
Valmentajanasi haluan, että löydät tasapainon liikunnan, ravitsemuksen ja levon välille - työtä, perhe-elämää, ystäviä ja harrastuksia unohtamatta. Sydämestäni toivon sinun ymmärtävän, että jotta voit pitää huolta muista, on sinun ensin opittava pitämään huolta itsestäsi. Opetan sinulle miten voit syödä ja liikkua oikein, jotta voit olla paras versio itsestäsi – juuri ihanana omana itsenäsi. Lupaan auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi, lähtötasosta riippumatta.

Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedän, että matkaa kannattaa välillä tehdä hitaasti ja siitä nauttien. Tästä yhtenä esimerkkinä omassa elämässäni on synnytyksestä palautuminen ja sen jälkeinen Fitness Helsinki 2017-kilpailuihin osallistuminen. Jo pelkälle oman kehon palautumiselle omistin aikaa reilut 10 kk, ennenkuin aloin edes kunnolla treenata kilpailuihin. Ja huikeita tuloksia voidaan saavuttaa vain silloin, kun tekemisestä nautitaan täydellä sydämellä. Täydellä sydämellä tekemistä pääset harjoittelemaan kanssani Unelma Itsestä-valmennuksissa.

On hyvä muistaa, että viime kädessä arvot ovat ne, jotka ohjaavat toimintaamme (ei esimerkiksi itsekuri, toisin kuin välillä kuvitellaan). Kun opimme arvostamaan riittävän paljon terveyttämme, teemme automaattisesti oikeita valintoja sen eteen. Kuitenkin myös omien arvojen työstäminen vaatii hieman aikaa ja harjoitusta, aivan samoin kuin keho tarvitsee harjoitusta oppiakseen jotain uutta. Kun omassa kehossa on hyvä olla, mielikin hymyilee. <3

Voimaannuttavin terveisin,

Suvi S.

Unelma Itsestä-valmentaja, Personal trainer, kuntosalivalmentaja, ravintovalmentaja ja hyvinvointivalmentaja

Voit ottaa suoraan yhteyttä minuun,
suvimaarit.sainio@gmail.com tai 040 7392111

 

Kokemuksia

"En olisi voinut parempaa valmentajaa toivoa!"

"Sain Sini-Marian henkilökohtaisesta valmennuksesta paljon enemmän, kuin odotin. Valmennus oli erittäin kokonaisvaltainen. Olen suositellut valmennusta ystävillenikin. Sain paljon hyvää positiivistä mieltä ja energiaa elämään. Tutkimusmatka omaan minuuteen, oman hyvinvoinnin lähteille hyvän ja välittävän oppaan avustamana. Sini-Maria on valmentajana erittäin kannustava ja välittävä."

”Tuuli on valmentajana 100% kannustava, motivoiva, sydämellinen ja inspiroiva. Tuulin kanssa on todella helppoa puhua ja keskustella kaikesta treenaamiseen, syömiseen ja yleiseen hyvinvointiin liittyvistä asioissa."

"Vaikka valmennuksessa minulla tuli vähän lipsumista ja takapakkia, Tuuli aina jaksoi kannustaa ja ei antanut virheiden masentaa vaan tsemppasi eteenpäin. Valmennus sai minulle pysyvän elämän muutoksen liikkumisen ja hyvinvoinnin osalta, jota valmennukseen tulin hakemaan."

“Sini-Maria osaa kannustaa ja saa elämän tuntumaan keveämmältä. Videopuheluiden jälkeen oli aina mahtava olo, joten niitä ei kannata turhaan pelätä. Watsapp -yhteys on loistava, silloin saa tukea ja neuvoja kun niitä tarvitsee.”

“Oivalsin paljon itsestäni Sini-Marian henkilökohtaisessa valmennuksessa, esimerkiksi miten paljon olen elämäni aikana tehnyt, kokeillut ja kehittynyt. Kaikesta olen selvinnyt hyvin ja olen alkanut tajuamaan miten onnekas olen. Kun kuuntelee ja seuraa muita, heidän elämänkokemuksiaa, näkemyksiä ja elämäntilanteita- ja tapoja, tajuan miten pitkällä olen ja miten paljon olen oppinut uutta sekä miten hyvin asiani ovat. Nyt olen ymmärtänyt olevani etuoikeutettu ollessani tällaisessa tilanteessa, se saa aikaan suurta kiitollisuutta niin että itkettää 😀 “

"Tuuli ymmärtää tunnepuolta syömisessä ja treenaamisessa todella hyvin, mikä itsellenin tunneihmisenä oli todella hyväksi. Minulle ei olisi sopinut valmentaja, joka sanelee tasan tarkkaan millainen ruokavalioni on ja siksi olikin ihanaa, kun Tuuli antoi vain suunnan terveelliselle ruokavaliolle, jota on hyvin helppo seurata."

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen ja ota elämästäsi paras irti nyt!

Comments are closed.