Unelma Itsestä Online-nettivalmennus

Unelma Itsestä Online-nettivalmennus on ainutlaatuinen nettivalmennus Suomessa, jossa yhdessä hyvinvoiden saavutamme tavoitteemme ja opimme uutta. Unelma Itsestä Online-nettivalmennuksessa kuljetaan yhdessä ryhmän kanssa 4kk ajan kohti omaa tavoitetta ja rakennetaan pysyvä, hyvinvointia tukeva elämäntapa.

Valmennukseen jokaisen on helppo tulla mukaan. Etenemme viikon kerrallaan yhdessä ryhmän kanssa kohti Unelmaa Itsestä. Saat treeni- ja ruokailusuunnitelmat, joiden avulla voida erinomaisesti. Opit paljon uutta terveellisestä liikkumisesta ja ruokavaliosta. Saat yhteisöltä inspiraatiota tehdä unelmistasi totta ja rohkeutta olla oma itsesi.

Unelma Itsestä Online-nettivalmennus tarjoaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja liikkua ja syödä terveellisesti, joten tavoitteesi ja lähtökohtasi voi käytännössä olla mikä vain. Tärkeintä on tahto voida entistä paremmin. Ohjelman aikana kasvatat hyvää oloasi ja kuljet kohti tavoitteitasi. Oletko valmis nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle?

Seuraava ryhmä alkaa maanantaina 4.9.2017 ja paikat täytetään nyt. Lähde rohkeasti mukaan viettämään loistavaa aikaa yhdessä! Unelma Itsestä Online-nettivalmennus ennakkovaraajan tarjous su 20.8.2017 saakka 169€ (norm. 199€). HYÖDYNNÄ TARJOUS ja varmista pääsysi ryhmään varaamalla paikkasi heti.


Varaa paikkasi nyt

Unelma Itsestä Online-nettivalmennus sisältää

  • Yhteisöllisen ryhmän, jossa pääset osallistumaan keskusteluihin haluamallasi tavalla. Yhdessä pidämme motivaatiota yllä, jaamme kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia. Ryhmä on kannustava väylä pysyä aktiivisena koko 4kk ja siitä eteenpäin.
  • Pääsyn sinulle tehtyihin valmennusvideoihin, joiden avulla etenemme viikko kerrallaan mielenkiintoisen, vaihtuvan aiheen parissa. Saat omat tunnukset Unelma Itsestä-sivulle, johon päivittyy uusi aihe ja siihen kuuluvat materiaalit kerran viikossa.
  • UUTUUS! Online -valmennus sisältää nyt 4 kpl live -ryhmävalmennuksia netissä. Nämä tapaamiset inspiroivat sekä juurruttavat sinua olemaan se, mistä unelmoit. Saat syventävää tietoa, aitoa läsnäoloa, uusia tuttavuuksia ja voit koska tahansa esittää kysymyksiä Unelma Itsestä-valmentajille ja saat näin tukea sinua askarruttaviin asioihin.
  • Erilaisia treeniohjelmia, joista voit valita omaan tilanteeseen itselle sopivimman vaihtoehdon. Saat selkeät ohjeet oikeanlaisen treenin löytämiseen ja voit hyödyntää muita saamiasi ohjelmia myöhemmin, ajatellen tulevaisuuden liikuntaharrastustasi.
  • Paljon tietoa terveellisestä ruokavaliosta sekä herkullisia reseptejä. Tavoitteemme on oppia valitsemaan hyviä ruokia ja syömään hyvin läpi koko elämän ja siksi käymme läpi tunnesyömistä ja muita syömiseen vaikuttavia asioita.
  • Saat omaksesi valmennusohjelmaan suunnitellun työkirjan, jossa samoilla sivuilla ovat treenipäiväkirja, tavoitteen seuranta sekä viikottaiset ja kuukausittaiset tehtävät ja fokusalueet. Työkirja etenee 1 vk kerrallaan uusien tehtävien myötä, joiden kokemuksia ja oivalluksia jaamme ryhmän yhteisillä sivuilla. Käsittelemme kirjassa monia liikuntaa, ravintoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia koskevia asioita.
  • Unelma Itsestä-valmentajien tuen, joiden avulla valmennat itsestäsi parhaita puolia esiin.

Kenelle Unelma Itsestä Online-nettivalmennus sopii?

Unelma Itsestä Online-nettivalmennus sopii jokaiselle, joka vielä epäilee hyvinvointiaan, polkee paikallaan tavoitteidensa kanssa tai haluaa nostaa oman säteilynsä seuraavalle tasolle.

Valmennus sopii myös erinomaisesti jo monia ehostuskuureja kokeilleille. Kun tahdot tuloksia, tietoa ja inspiraatiota, tervetuloa mukaan!

Seuraava Online-ryhmä alkaa 4.9.2017, varaa paikkasi valmennukseen nyt.


Varaa paikkasi nyt


unelma-itsesta-valmentajat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *