Unelma Itsestä -valmennukset

Unelma Itsestä -valmennusohjelma on valmentanut jo yli 1 400 naista säteilemään uudella tasolla. Tule sinäkin mukaan 17.9.2018 alkavaan Unelma Itsestä verkkovalmennus-ryhmään tai aloita henkilökohtainen valmennus jo tänään!

Unelma Itsestä -valmennukset vievät sinut itsesi ytimeen

Unelma Itsestä -valmennukset auttavat sinua saavuttamaan yksilöllisen tavoitteesi liikunnan, ravinnon ja mielen hyvinvoinnin suhteen. Unelma Itsestä on ainutlaatuinen valmennusohjelma Suomessa. Valmennuksessa otamme huomioon yksilön ja yksilön hyvinvoinnin jatkumona sekä kokonaisvaltaisena pohjana elämälle. Hyvinvointi on luonnollinen olotila ja myös jokaisen saavutettavissa. Hyvinvointia ja hyvää oloa lähestytään valmennuksessa kokonaisvaltaisesti terveellisistä arvoista sekä yksilöä kunnioittavasta näkökulmasta.

Valmennuksissa keskitytään löytämään ne keinot, joilla saat liikunnasta intohimon ja syömisestä terveellisen elämäntavan. Lisäksi Unelma Itsestä -valmennuksissa löydät rohkeuden toteuttaa omia unelmiasi sekä loistaa elämässäsi. Teemme yhdessä unelmasi mahdolliseksi. Kaikki on mahdollista. Nyt on sinun aikasi elää täyttä elämää ja enemmän!

Kenelle Unelma Itsestä -verkkovalmennukset sopivat?

Valmennukset sopivat ja on tarkoitettu ikää katsomatta naisille, jotka eivät halua tyytyä elämässään vähempään, kuin mitä elämä parhaimmillaan voisi olla. Mikäli tahdot voida paremmin ja nostaa säteilysi seuraavalle tasolle, tervetuloa mukaan! Unelma Itsestä -valmennuksiin on osallistunut muun muassa laulaja Saara Aalto.

Unelma Itsestä -valmennukset on ensisijaisesti tarkoitettu täysi-ikäisille naisille. Mikäli olet kuitenkin iältäsi alle 18-vuotias ja tahdot mukaan valmennuksiin, ota ystävällisesti ensin henkilökohtaisesti yhteyttä keneen tahansa Unelma Itsestä -valmentajaan.

Ilmoittaudu mukaan 17.9.2018 alkavaan Unelma Itsestä verkkovalmennukseen tai aloita vaikka jo tänään henkilökohtainen yksilövalmennus. Muistathan, että paikkoja on valmennuksissa rajoitetusti ja paras tapa päästä mukaan on varmistaa oma paikka valmennuksessa. Nähdään valmennuksessa!

Minkälainen valmennus sopii sinulle parhaiten juuri nyt?  

Tutustu valmennuksiin tarkemmin ja klikkaa itsesi Unelma Itsestä Shoppiin. Shopista löydät valmennusten ohella myös itsenäiseen valmennukseen sopivia tuotteita, kuten Unelma Vuosi Valmennuskirjan. Lisäksi Unelma Itsestä -tiimi tuo verkkokauppaan ulottuvillesi huolella valikoituja tuotteita, jotka auttavat sinua lisäämään hyvinvointia edistäviä valintoja joka päivä.

Comments are closed.