Unelma Itsestä-valmennukset

Unelma Itsestä-valmennukset vievät sinut itsesi ytimeen

Unelma Itsestä-valmennukset auttavat sinua saavuttamaan yksilöllisen tavoitteesi liikunnan, ravinnon ja mielen hyvinvoinnin suhteen. Kokonaisvaltaisesti. Unelma Itsestä on ainutlaatuinen ja yksilöllinen valmennusohjelma  Suomessa. Valmennuksessa otetaan huomioon yksilö ja yksilön hyvinvointi jatkumona sekä kokonaisvaltaisena pohjana elämälle. Hyvinvointi on luonnollinen olotila ja myös jokaisen saavutettavissa. Hyvinvointia ja hyvää oloa lähestytään valmennuksessa kokonaisvaltaisesti terveellisistä arvoista sekä yksilöä kunnioittavasta näkökulmasta.

Valmennuksissa keskitytään löytämään ne keinot, joilla saat liikunnasta intohimon ja syömisestä terveellisen elämäntavan. Lisäksi Unelma Itsestä-valmennuksissa löydät rohkeuden toteuttaa omia unelmiasi sekä loistaa elämässäsi. Teemme yhdessä unelmasi mahdolliseksi. Kaikki ON mahdollista. Nyt on sinun aikasi elää täyttä elämää ja enemmän!

 

Kenelle Unelma Itsestä-valmennukset sopivat?

Valmennukset sopivat ja on tarkoitettu ikää katsomatta naisille, jotka eivät halua tyytyä elämässään vähempään, kuin mitä elämä parhaimmillaan voisi olla. Mikäli tahdot voida paremmin ja nostaa säteilysi seuraavalle tasolle, tervetuloa mukaan! Unelma Itsestä -valmennuksiin on osallistunut muun muassa laulaja Saara Aalto.

Unelma Itsestä-valmennukset on ensisijaisesti tarkoitettu täysi-ikäisille naisille. Mikäli olet kuitenkin iältäsi alle 18-vuotias ja tahdot mukaan valmennuksiin, ota ystävällisesti ensin henkilökohtaisesti yhteyttä keneen tahansa Unelma Itsestä-valmentajaan.

Ilmoittaudu mukaan tammikussa 2018 alkavaan Unelma Itsestä Online -valmennukseen tai aloita vaikka jo tänään henkilökohtainen yksilövalmennus. Muistathan, että paikkoja on valmennuksissa rajoitetusti ja paras tapa päästä mukaan on varmistaa oma paikka valmennuksessa. Varmista siis paikkasi ja tee se nyt!

nainen-mediotoinnin-jalkeen-iloisena

Minkälainen valmennus sopii sinulle parhaiten juuri nyt?  

Tutustu valmennuksiin tarkemmin ja klikkaa itsesi Unelma Itsestä Shoppiin.

Comments are closed.