Ale!

Unelma Itsestä Työkirja

32,00  25,00  sis. alv 24 %

Hanki omaksesi suosittu Unelma Itsestä Työkirja ja valmenna parhaat puolesi esiin!

Unelma Itsestä Työkirja matkaa kanssasi 4 kk ajan kohti Unelma Itseäsi. Työkirjan sivuilla yhdistyvät treeni- ja ruokapäiväkirjat, tavoitteen seuranta sekä erilaiset hyvinvointia käsittelevät tehtävät. Kirja etenee uusin teemoin ja tehtävin yksi viikko kerrallaan. Tehtävät ohjaavat sinua pohtimaan hyvinvointiasi pintaa syvemmältä, haastamaan ajatusrakenteitasi ja laittamaan rutiinit kuntoon. Niin ulkoinen kuin sisäinen muutos alkaa jo pienistä arjen teoista.

Tämä kirja pistää sinut pysähtymään tärkeiden aiheiden äärelle ja sen kanssa tehdyt oivallukset kantavat pitkälle. Selkeytät omia tavoitteitasi sekä matkaasi niihin ja pääset pohtimaan vahvuuksiasi sekä kehittämään itseäsi positiivisesta näkökulmasta. Unelma Itsestä Työkirjan avulla valmennat itseäsi kohti entistä parempaa hyvinvointia.

HYÖDYNNÄ SYYSTARJOUS JA TEE TILAUKSESI NYT!

Hinta sisältää toimitusmaksun Suomen sisällä.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Arviot

  1. Käytän Unelma Itsestä työkirjaa arjessa haastamaan ajattelua ja inspiroimaan itseäni. Avaan kirjan vain jostakin kohtaa ja katson, mitä aihetta voin siinä hetkessä tutkailla omassa elämässäni. Yleensä opin aina jotakin uutta! Työkirjaa on helppo myös pitää mukana.

  2. Työkirja, jota voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Haastaa aina katsomaan juuri sitä elämän kohtaa missä olet. On lähtötilanteesi mikä tahansa saat uutta inspiraatiota aina avaamalla kirjan ja tutkailemalla sen hetkistä tilannettasi <3 Suosittelen pitämään mukana aina ja inspiroitumaan tilanteessa kuin tilanteessa <3

  3. Todella käytännönläheinen ja toimiva kirja naisille! Suosittelen ihan kaikille riippumatta missä tilanteessa nyt ollaan. Toimii parhaiten säännöllisesti käytettynä ja täytettynä. 🙂

  4. Kiva tapa haastaa ja selkiyttää ajatuksia ja opetella ajattelemaan positiivisesti! <3

  5. Kirja on ihana tapa jäsennellä omaa matkaa voida paremmin. Aihealueet ovat selkeitä ja kirjaa täyttäessa tulee hyvä olo ja lapsen omainenkin innostus<3 Kirjan lopussa oleva kiitospäiväkirja on ollut kanssa tosi kiva osa fiilistellä päivän hyviä juttuja!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *