Unelma Itsestä Online-nettivalmennus Tammikuu 2018

199,00  sis. alv 24 %

Unelma Itsestä Online-nettivalmennus on ainutlaatuinen hyvinvointivalmennus Suomessa, jossa yhdessä hyvinvoiden saavutamme tavoitteemme ja opimme uutta. Kuljemme yhdessä ryhmän kanssa 4kk ajan kohti unelmiamme. Ryhmiä järjestetään vain 2 krt vuodessa ja seuraava ryhmä alkaa tammikuussa 2018. Oletko Sinä mukana ja valmis nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle?

Varaa paikkasi ennakkoon 8.1.2018 alkavaan ryhmään ostamalla valmennus Unelma Itsestä Shopissa. Valmennukseen kuuluu Master Life Coach Tuuli Kaunisluonnon koostama Unelma Itsestä Työkirja (arvo 32€).

PAIKAT TAMMIKUUN VALMENNUKSEEN TÄYTETÄÄN NYT.

Maksaminen on turvallista ja voit maksaa myös erissä. Laskutuksen hoitaa Paytrail, jonka sivuilla voit valita maksavasi valmennuksen heti tai laskulla. Voit valita maksun erissä tai siirtää maksun eräpäivää pidemmälle.

Lue lisää Online-valmennuksesta

Arviot

 1. Sini-Maria Limnell

  Unelma Itsestä-nettivalmennus on kasvattunut minua valmentajana aivan uudenlaiseen tietoisuuteen ja ymmärrykseen hyvinvoinnissa. Valmentajana minulla on käytössä mahtavat työkalut ja voin tehdä sydämelläni työtä ja kehollistaa omaa Unelma Itseäni elämässäni. Suosittelen nettivalmennusta niin valmentajille kuin valmennettaville. Erään valmennettavan sanoin: ”Jokaisen naisen tulisi kokea mitä tämä valmennus aukaisee elämään.” <3

 2. Trina Rosewood

  Unelma Itsestä valmennus on tuntunut todella kokonaisvaltaiselta. Valmennus on lempeä, mutta jämptin rakastava itseäsi kohtaan. Olen saanut paljon oivalluksia voida paremmin niin monella tasolla. Valmentajien tuki ja ihana ryhmä ovat kantaneet vaikeiden hetkien yli<3 Minusta tuntuu, että jokainen nainen voi saada tästä valmennuksesta itselleen paljon apuja voida paremmin<3

 3. Elina

  Ihana ryhmä täynnä ihania naisia, mahtavaa olla tässä mukana!

 4. Krista Kohonen

  Jos sun valmennus ei ole perinteiset ”punnitaan ruokamme sekä treenataan paperin ohjeen mukaan” niin kokeile tätä! Tää on jotain erilaista ja uutta, koen että tällä on parempi mahdollisuus muuttaa sun elämää pidemmäksi aikaa. Kaikkea hyvinvointiin liittyvää käydään läpi. Ihanat ja energiset valmentajat, loistava työkirja sekä paljon aineksia synnyttää omassa elämässä jotain suurta ja mahtavaa.

 5. Heli Laakkonen

  Todella innostavat valmentajat ja ryhmässä erilaisia naisia ympäri Suomea jotka kannastuvat toisiaan. Viikoittain tulee upeita videopätkiä kurssialustalle. Kurssin mukana tulee loistava työkirja josta voi helposti seurata omaa kehitystä. Jokainen etenee rauhassa omassa tahdissa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *