Unelma Itsestä-tuotteet

Unelma Itsestä -tiimin hyvinvoinnin ammattilaiset tuovat ulottuvillesi tarkoin harkittuja tuotteita, jotka auttavat sinua lisäämään hyvinvointiasi edistäviä valintoja arjessa tai muutoin vain tuovat lisää kauneutta elämään.

Unelma Itsestä -tuotteet on suunniteltu sinulle, joka tahdot kehittää itseäsi ja pohtia hyvinvointiasi pintaa syvemmältä. Saat innostusta ja voimaa kulkea kohti tavoitteitasi. Unelma Itsestä-tuotteet auttavat sinua valmentamaan itsestäsi parasta versiota esiin. Tuotteet voit tilata kätevästi suoraan kotiisi.

Oletko sinä valmis nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle?

Unelma Itsestä Työkirja

Unelma Itsestä Työkirja on Unelma Itsestä-valmennustuotteista ylivoimaisesti suosituin. Master Life Coach Tuuli Kaunisluonnon koostaman Työkirjan avulla selkeytät omia tavoitteitasi ja matkaasi niihin. Pääset pohtimaan vahvuuksiasi ja kehittämään itseäsi positiivisesta näkökulmasta.

Työkirjan sivuilla yhdistyy treeni- ja ruokapäiväkirja, tavoitteen seuranta sekä erilaiset hyvinvointia käsittelevät käytännön tehtävät. Työkirja etenee uusin aihein viikko kerrallaan, voit valmentaa sen avulla itseäsi kohti entistä parempaa hyvinvointia neljän kuukauden ajan.

Tämä kirja pistää sinut pysähtymään tärkeiden aiheiden äärelle ja sen kanssa tehdyt oivallukset kantavat pitkälle. Työkirjan avulla valmennamme itsestämme parhaat puolemme esiin!

UPEA LAHJAIDEA! Tämä upea kirja itsellesi tai läheiselle lahjaksi. Hinta 32€. NYT ILMAINEN TOIMITUS SUOMEN SISÄLLÄ.

Tästä voit tilata suoraan Unelma Itsestä Työkirjan:


Tilaa työkirja

unelma-itsesta-tyokirja-viidakko

Unelma Vuosi Valmennuskirja

Unelma Vuosi Valmennuskirja on Unelma Itsestä -valmennustuoteperheen uusin tulokas. Valmennuskirjan avulla kehität mielikuvitustasi ja kasvatat uskoasi omia unelmiasi kohtaan.

Kirja kulkee matkassasi 12kk ajan joka kuukausi vaihtuvine aiheineen. Kirja on päiväkirjamainen unelmien työkalu, jonka lempeät tehtävät auttavat sinua oivaltamaan omaa kaunista potentiaaliasi sekä voimaasi luoda maailmastasi unelmien näköinen paikka elää.

Kirja valmentaa sinua toteuttamaan omia unelmia, luomaan tietoisesti omaa todellisuutta haluamasi laiseksi, löytämään rauhaa tässä hetkessä sekä haastaa sinua toimintaan tehtävien avulla.

Unelma Vuosi Valmennuskirja on kovakantinen, ylellistä materiaalia sekä naisellisen pinkki, ja siksi sitä on mukavaa kuljettaa myös mukana menossa!

Hinta 42€.  ILMAINEN TOIMITUS SUOMEN SISÄLLÄ. Tilaa omasi.

Tästä voit tilata Unelma Vuosi Valmennuskirjan:


Tilaa valmennuskirja

unelma-vuosi-valmennuskirja

Bpa-vapaa Fruit Infuser Water Bottle

Maailmalla supersuosion saanut Fruit Infuser Water -juomapullo on nyt täällä! Lisää veteesi hedelmiä, marjoja tai minttua. Pullossa on hedelmille oma irrotettava säiliö. Tämä Detox-vesipullo on BPA -vapaa ja 100% vuotovapaa. Sopii esim. jooga- tai kuntosalille.

Tämä pullo motivoi juomaan riittävästi vettä (2l per päivä). Pinkki/läpinäkyvä 16,90€/kpl. Huom: Hinta sisältää toimitusmaksun Suomeen.

LAHJAIDEA: Saatavilla myös LAHJAPAKKAUS 2kpl. Väri naisellinen pinkki/läpinäkyvä. 30,40€ (norm. 33,80€). Huom: Hinta sisältää toimitusmaksun Suomeen.

Tuote on äänestetty #1 esim. Jenkkien Amazonissa. Unelma Itsestä Shopissa saatavilla nyt rajoitettu erä! Pesukonepestävä – Helppo puhdistaa – Ei vuoda – Säästä rahaa ja kaloreita Fruit Infuser Water Bottlen avulla!


Tilaa Juomapullo

juomapullo-hedelmä-säiliö-bpa-vapaa

Unelma Itsestä Voimakortit

Unelma Itsestä Voimakortit ovat loistava keino ilmentää elämään lisää hyviä asioita! Norm. hinta 29€. (Väliaikaisesti loppu)

Se, mihin keskitymme elämässämme lisääntyy. Unelma Itsestä Voimakortit toimivat positiivisen affirmaation tai kiitollisuuspäiväkirjan tavoin. 43 erilaista korttia saavat sinut hymyilemään ja niiden avulla opetat tietoista mieltäsi sekä alitajuntaasi palvelemaan unelmiasi. Unelma Itsestä Voimakortteja selatessa voimaantuu ja uskoo itseensä sekä mahdollisuuksiinsa entistä enemmän.

Tästä voit tilata Unelma Itsestä Voimakortit


Tilaa voimakortit


unelma-itsesta-voimakortit

Katso kaikki Unelma Itsestä-valmennustuotteet:


Unelma Itsestä Shop

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *