Kysymyksiä ja vastauksia

 

Kysymyksiä ja vastauksia-sivulta löydät meille usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Mikäli jokin asia jää vielä mietityttämään, ota valmentajiin rohkeasti yhteyttä!

Mikä on Unelma Itsestä-nettivalmennus?

Unelma Itsestä on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin nettivalmennus naisille, jotka haluavat elää täyttä elämää. Unelma Itsestä-valmennuksessa löydetään keinot, joilla valmennettava saa liikkumisesta nautinnollisen intohimon, ruokavaliosta terveellisen elämäntavan sekä rohkeuden elää omia unelmiaan todeksi. Unelma Itsestä-valmennuksessa huomioidaan hyvinvointi kokonaisvaltaisesti.

 

Kenelle Unelma Itsestä-nettivalmennus sopii?

Unelma Itsestä Online-nettivalmennus sopii jokaiselle, joka vielä epäilee hyvinvointiaan tai omaa voimaansa, polkee paikallaan omien tavoitteiden kanssa tai jokaiselle, joka tahtoo nostaa säteilyään seuraavalle tasolle.

Nettivalmennus sopii myös erinomaisesti niille, joilla on takana useampi dieetti, ruokavalio tai laihdutuskuurikokeilu. Kun tahdot tuloksia, tietoa, inspiraatiota ja itsevarmuutta olla sinä, tervetuloa mukaan!

 

Miten Unelma Itsestä-nettivalmennus käytännössä toimii?

Unelma Itsestä Online-nettivalmennuksen kesto on 4 kk. Etenemme viikko kerrallaan ja jokainen viikko tuo tullessaan uuden aiheen, johon pureudumme omassa elämässämme ja jaamme inspiraatiota sekä kokemuksia avoimesti yhteisessä ryhmässä. Voit katsoa viikkoaiheeseen liittyvät videot, tekstit ja tehtävät omassa tahdissasi ja palata niihin uudelleen. Unelma itsestä-valmentajat ovat tukenasi ja jakavat lisätietoa Fb-ryhmässämme. Ilmoittaudu tästä seuraavaan Unelma Itsestä Online-valmennukseen.

unelma-itsesta-tyokirja-ja ananas

 

Lisää kysymyksiä ja vastauksia:

Olen yrittänyt laihduttaa monta kertaa, haluaisin tietää miten laihtua pysyvästi?

Unelma itsestä-valmennuksessa saat paljon uutta tietoa, inspiraatiota ja terveellisiä reseptejä. Valmennuksessa löydät sinulle toimivan puhtaan ja nautinnollisen ruokavalion, jonka avulla kehosi löytää tasapainon. Tästä seuraa, että rasva ei enää keräänny varastoihin, vaan keho käyttää sitä puhtaasti hyvän energian tuotantoon.

Unelma Itsestä-valmennuksen keskiössä on valmennettavan yksilölliseen tavoitteeseen pääsy, esimerkiksi laihdutus. Tavoitteellisuudestaan huolimatta valmennus korostaa armollisuutta ja rakkautta itseä kohtaan. Valmennettavana matkaat kohti omaa tavoitettasi itsellesi luonnollisessa tahdissa, ilman pakkoa ja suorittamista.

 

Saanko rahat takaisin, jos en pääse tavoitteeseen?

Valmennuksen läpikäyneet ovat aina olleet 120% tyytyväisiä ja osa valmennettavista ilmoittautuu aina uudelleen. Valmennus toimii aina tämänhetkisen tilanteesi parhaaksi ja on aina uusi kokemus sinulle. Sinä pääset tavoitteisiisi, mutta  jos kuitenkin elämäntilanteesi muuttuu yllättäen ja et voi keskittyä valmennukseen, niin voit osallistua myöhemmin uudelleen. Noudatamme Unelma Itsestä  Shopissa 14 vuorokauden etämyynnin palautusoikeutta.

 

Olen vertaillut eri nettivalmennuksia. Mistä tiedän, mikä on paras nettivalmennus?

Meidän mielestämme onnistunut ja paras nettivalmennus on sellainen, jossa valmennettava kokee onnistumisen tunnetta. Sinä annat itsellesi aikaa perehtyä itseesi ja lempeästi viet itseäsi meidän tuellamme kohti Unelmaasi. Ryhmähenki nousee aina todella vahvaksi ja elämänmittaisia ystävyyssuhteita syntyy samanhenkisten ihmisten välille. Toteutamme unelmia jokaiseen arkipäivään ja siten luomme unelmaviikkoja ja -vuosia. Mikä voisi olla parempaa?

 

Miten Unelma Itsestä on erilainen, kuin muut nettivalmennukset?

Kukaan meistä ei ole samanlainen ja siksi valmennuksenkin tulee olla yksilöllistä – myös netissä. Unelma Itsestä-nettivalmennus on siten erilainen kuin muut nettivalmennukset, että sinut otetaan yksilönä huomioon. Osa kurssin teemoista käydään etänä, mutta valmentajat seuraavat  kehitystäsi koko valmennuksen ajan. Eli ihan oikeat ihmiset kannustavat  sinua. Unelma Itsestä- ohjelma on ainutlaatuinen nettivalmennus siksi, että se todella muovautuu jokaiselle valmennettavalle yksilöllisesti. Voi kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se on. Tule mukaan ja totea se itse. Lue Unelma Itsestä Online-nettivalmennus kokemuksia.

 

Kuuluuko valmennukseen ruokavalio?

Unelma Itsestä-valmennuksessa saat kattavan ruokavalion ja ohjeita myös henkilökohtaisiin kysymyksiin ruokavaliostasi. Saat valmennuksessa paljon reseptejä, lisäksi jaamme ryhmän kesken omia reseptejämme. Valmennuksen aikana keskustelemme myös ravinnon yksilöllisestä sopivuudesta. Löydämme sinullekin nautinnollisen ruokavalion, jota on helppo noudattaa yksinkertaisesti siksi, että se maistuu ja tuntuu hyvälle.

unelma-itsesta-voimakortit-ja-lilja